Szinkronhang-olás

Egy próbálkozás arra, hogy képzett hangok, minőségi szinkronizálók kerüljenek a szakma vérkeringésébe. A sikerről mindenki maga döntsön.

Meghallgatást hirdetünk minden érdeklődőnek

A Magyarszinkron.hu szervezésében MEGHALLGATÁST hirdetünk minden szinkronizálni vágyó számára. November 19-én szombaton 10 órától  minden jelentkezőnek lehetősége nyílik arra, hogy kipróbálhassa magát a mikrofon mögött. Rendező, hangmérnök és színész segítségével felmérheti tudását, képességét, tehetségét...

VII. Szinkronhang-olás (tanfolyam) 2011. október 8 - december 18.

3 éves a Szinkronhang-olás tanfolyam!! Az elmúlt 36 hónapban több mint 120 résztvevő ismerhette meg a Magyar Szinkron világát. Közülük néhányan elindultak a szakma nehéz és rögös útján. Most megint megnyílik a lehetőség, hogy ha akarsz csatlakozhatsz hozzájuk. Indul a VII. Szinkronhang-olás tanfolyam!!!!

III. Szinkron-hangolka (Gyerek tanfolyam) 2011. október 8 - december 18.

Ismét elindul a GYEREK TANFOLYAMUNK!!!! 7-13 év közötti lányok és fiúk jelentkezését várjuk!!!! Nemcsak nekünk, de a Magyar Szinkronnak is hiányoznak az ügyes és tehetséges gyerekhangok.

VI. Szinkronhang-olás (tanfolyam) 2011. április 9 - június 19.

HA SZERETNÉL SZINKRONIZÁLNI, DE EDDIG MÉG NEM VOLT RÁ MÓDOD, MOST ELJÖTT A TE IDŐD!! Ezúttal  8 és 58 év közötti jelentkezőket várunk!

Édes-keserű

Különös hétvége, különös érzelmek, különös szakma! Sajnos vagy szerencsére az egész olyan irreális, nem sok köze van a valósághoz. Csak a gyomorgörcsnek, ami végig kísért a vizsgadrukk miatt. Hiába magyarázgattam magamnak, hogy ezen már semmi, de semmi nem múlik. Bódulatban telt a vasárnap és ezen az sem változtatott, amikor Fortuna istenasszony végre kihúzta a nevem, és bemehettem a stúdióba dolgozni.

Meghallgatást hirdetünk minden érdeklődőnek

A Magyarszinkron.hu szervezésében MEGHALLGATÁST hirdetünk minden szinkronizálni vágyó számára. December 12-én, vasárnap 9-15 óra között minden jelentkezőnek lehetősége nyílik arra, hogy kipróbálhassa magát a mikrofon mögött. Rendező, hangmérnök és színész segítségével felmérheti tudását, képességét, tehetségét....

Kerülj Szinkronba Önmagaddal!

A MAGYARSZINKRON.HU SZERVEZÉSÉBEN ÖNISMERETI-KOMMUNIKÁCIÓS KÉPZÉS INDUL

Félsz, hogyha sok ember előtt kell megszólalnod? Sokszor vagy bizonytalan egyszerű kérdésekben is? Nem tudod, hogy jól ismered saját magad? Szeretnél sikeres lenni, de nem tudod, hogyan csináld? Fontos számodra a család és a munka is, de nem tudsz közöttük egyensúlyozni? Szeretnéd a neked fontos embert megszólítani, de nincs hozzá merszed? Zavarnak a kisebb hibáid a továbblépésben? A fentiek mellett akad még olyan kérdésed, amire szakembertől várnál választ?

Legyél Magyar Szinkron Dramaturg! (tanfolyam)

Jól beszélsz magyarul és angolul? Szeretsz filmeket nézni? Érdekel, hogy hogyan készül el egy alkotás? Nyitott vagy új és izgalmas dolgokra? Nem ijedsz meg nehezebb feladatoktól sem? Szívesen lennél Te egy film magyar változatának fordítója, dramaturgja?

Amennyiben a fenti kérdések mindegyikére IGEN a válaszod, úgy olvass tovább!

II. Szinkron-hangolka (Gyerek tanfolyam) 2010. október 9. - december 19.

Ismét elindul a GYEREK TANFOLYAMUNK. 7-13 év közötti lányok és fiúk jelentkezését várjuk!!!! Nemcsak nekünk, de a Magyar Szinkronnak is hiányoznak az ügyes és tehetséges gyerekhangok.

V. Szinkronhang-olás (tanfolyam) 2010. október 9 - december 19.

HA SZERETNÉL SZINKRONIZÁLNI, DE EDDIG MÉG NEM VOLT RÁ MÓDOD, MOST ELJÖTT A TE IDŐD!! Ezúttal is 13 és 53 év közötti jelentkezőket várunk!

Előző Következő