A Hónap Hangja 2009 májusában

FEKETE ZOLTÁN

1213 szavazat érkezett a "LEGVICESEBB KARAKTER" kategóriában. 540 szavazattal a győztes, a Két pasi meg egy kicsi egyik pasija, Fekete Zoltán lett.

A művészt a sorozat szinkronizálása közben Dobay Brigitta szinkronrendező, Beke Tamás hangmérnök, és a másik pasi, Czvetkó Sándor társaságában találtam az SDI szinkronstúdióban. A kis csapat éppen egy hosszú szinkronizálás előtt volt, de már repkedtek a poénok. Allen Harper legjobb magyarhangja örömmel fogadta a honlap látogatóinak szavazatait.

- Fontosnak tartom, hogy a nézők nemcsak élvezik a show-t, de figyelnek a szinkronra is - mondta, miközben megköszönte a szavazatokat.
- A kollégák mindegyike kiváló munkát végez - tette hozzá, és külön megemlítette a magyar szövegért felelős Boros Karina nevét is. Jó dolog egy ilyen sorozatban szerepelni, még akkor is ha csak a hangunkkal játszhatunk - mondta végül.

Az oklevél átadása után lehetőségem nyílt egy "testvéri" fotó elkészítésére is Charlie Sheen magyarhangjával, Czvetkó Sándorral és Fekete Zoltánnal közösen. A fotózás közben persze folyamatos volt a nevetés, és az is kiderült, hogy a sorozat gyártásvezetője, Németh Piroska is lelkes rajongója a történetnek.