Főoldal

ABC Family
A New Kind of Family

Chasing Life (2014-????)

Mi történik akkor, ha 16 év után kiderül... hogy a kórházban összecserélték a gyerekeiket? Kiderül az ABC Family legújabb sikersorozatából!

(Cyberbully, 87', 2011)

Csak nagyon ritkán érdekel egy film annyira, mint jelen esetben. Nem is akartam írni róla, hiszen minek, meg mégis kit érdekelne? Aztán arra jöttem rá, hogy a témája miatt, amiért annyira érdekelt nem kerülhetem meg. Pláne, ha hozzáveszem azt is, hogy az ABC Familyn idén nyáron ez volt a másik "nagy" siker a Switched at Birth mellett. Amin nem csodálkozok. Egy mini Pretty Little Liarst kaptunk, mely rávilágít modern társadalmunk elfajzottságára és ABC Family szinten kalauzol el bennünket legújabb függőségünk végzetességébe. A komoly téma ne tévesszen meg senkit, ez még mindig egy tinifilm, csak az átlagnál érdekesebb és jobb tartalommal a felszín alatt.Mondanám, hogy még, még, ide vele, septiben! De szerencsére felesleges, hiszen az ABC Family gondoskodott arról, hogy annyit kapjunk belőle, hogy még rá is unjunk. Igaz ennek a 20 résznek a premierje még kicsit odébb, most parányi szünet következik és utána újult erővel - nem mintha rászorulna- folytatódik a móka. De mivel a jövő ezen infók után senkit sem érdekel, így beszéljünk arról, hogy miért lett magabiztosan 2010 legjobb hagyományos sitcomja. És ezt a címet egy újonc szerezte meg (nálam) az Agymenőktől. Most már ugye, hogy mindenkit érdekel mi áll a bravúr mögött?

Tinik tele titkokkal

A zéró előtudás és bármilyen információ magabiztos tudatása nélkül fogtam bele a Chloe-ba. Láttam a promóképeit, de azok alapján nem igen tudtam hova tenni, szóval egy újabb érdekes mérföldkő. Bevallom azzal, hogy a PLL-lel került össze már megkönnyítették a dolgom - nem mintha ez a baromi hosszú cím nem arra lenne hivatott. Egy újabb olyan csajos sorozatot vártam, mint a PLL, ahol egyetlen figurában sem bízhatok meg, és ahol Chloe különböző életei, titkai játsszák a főszerepet. A végén már kezdtem úgy érezni magam, mintha a Kyle XY női változatát nézném sokkal több misztikus elemmel.


Nincs ilyen mappa: truemovies
Csiripel a csiripke

Tartalomjegyzék