Főoldal

Amanda Seyfried
1985. december 3.-án született a Pennsylvania állambeli Allentown-ban. Tévés karrierjét még 1999-ben kezdte a "As the World Turns" című sorozattal, majd 2004-ben jött a Bajos csajok és a Veronica Mars első évada, ahol Lily Kane-t játszotta. Ezután következhetett a Hármastársak, majd a Mamma mia! repítette fel a csúcsra...

(Mamma mia! 109', 2008)


Én valahogy úgy vagyok az ABBA-val, hogy jójó, meg szeretem hallgatni, de isten igazából semmi komolyat nem vártam ettől a musicaltől. Amit előre tudott az ember, hogy a szereplők jók lesznek, a dalok fenomenálisak, és valahol a kettő között lesz a mérleg egyik végét a kissé hamiskás egykori James Bond húzásával. Nálam lefelé vitte a mérleget, bár cseppett sem számított, mert a rengeteg klisé fanyar ízét elrángatták a táncraperdítő dalok.


(Letters to Juliet, 102', 2010)


Olaszország gyönyörű. Nekem ennyi jött le ebből a filmből. Hogy miért csak ennyi? Nos, ez egy nagyon jó romantikus film... is lehetett volna, hiszen a sztoriban minden elem adott volt hozzá. Bár én végig azt éreztem, hogy ez egy csajos film, ahol a pasikat szemeteknek ábrázolják, a csajok pedig a szerelmet hajkurásszák és a szőke hercegek Olaszország talaján teremnek. Vagy csak járnak. Na mindegy, valami ilyesmi. Közben pedig olyan hirtelen és logikátlan váltásokkal igyekeztek nyitni a jelen romantikus száljába, hogy az valami őrület. Illúzióromboló volt, főleg az 50 éves sztori tükrében.


(Jennifer's Body, 100', 2009)


Amanda Seyfried és Adam Brody eladta nekem a filmet. Ja igen, meg a szexszimbólum abból az autóátváltozós filmből. Ez egy... Nem is tudom. Sokan nevezték horrornak, én meg úgy érzem okkal kerültem eddig. De most találkoztunk, összeismerkedtünk és köszi, ennyi bőven elég volt. Itt már az elején érezni lehetett, hogy ez egy "csajos horror" - erről a műfajról se hallottam még. Tudjátok, amikor dögös csajok jobbra-balra és... Nos, semmi ijedelem. A pasikat másképp kötik le. Ha értitek. De ennyi. Ez most tényleg horror volt?

Nincs ilyen mappa: truemovies
Csiripel a csiripke

Tartalomjegyzék