Főoldal

II. évad (2012/13

Beindultak a nyári különkiadásaink. 35 adást követően még 5 epizóddal jelentkezünk szeptember közepéig, mikoris folyttajuk a műsorfolyamot a legújabb 3. évaddal.

Íme egy kis kedvcsináló: Under the Dome, Éghasadás, Boston legal, The Bridge (U.S.), The Killing (US és az eredeti),

Új epizódok:
2x01. 13. 07. 08.
2x02. 13. 07. 22.
2x03. 13. 07. 29.
2x04. 13. 08. 05.
2x05. 13. 09. 16.


"Töltöd. Hallgatod. Mindent tudsz."

A népszerű podcast műsor teljes második évada, vadiúj adásokkal minden hétfőn elérhető ezen az aloldalon!


Joey és Luke átfutják a csatornák következő évados kínálatát és megpróbálják alaposan kielemezni a következő szezonban rejlő potenciált. Lényegében erről lesz szó a most következő bő másfél órában.


Hölgyeim és Uraim, már csak néhány perc választ el bennünket attól, hogy megtudjuk kik viszik haza 2013-ban magazinunk díjait. Egész pontosan 37 kategóriában kerülnek kiosztásra a díjak, most pedig kapcsoljuk Joey-t és Luke-ot, akik már a helyszínen várják a kezdést! Enjoy!


Idén is megrendeztük magazinunk legjelentőségteljesebb és legfontosabb évente megrendezésre kerülő "jutalmazó iskolabálját", melyet a '80-as évek jegyében tettünk emlékezetessé. Ismét több tucat kategóriában kerültek kiosztásra a díjak, melyeket csakis a legjobbak legjobbjaik vihettek haza - legalábbis szerintünk. A 2 órás ÉLŐ showműsor magyar nyelven meghallgatható itt Joey és Luke hathatós kommentátori szaktudásának köszönhetően.


Nyáron sincs leállás Joey és Luke nem hagyják ki annak a lehetőséget, hogy még több és még változatosabban nézzenek sorozatokat. Íme néhány a nyári kínálatból, amit elkezdtek, folytattak vagy éppen nagyon várnak:

Elcserélt lányok, Éghasadás, A törvény embere, Dexter, Ray Donovan, White Collar, Hannibál
Sitcomok: Family Tools, Goodwin Games, Melissa & Joey, How to live...,


Joey és Luke leültek megbeszélni a 2012-es esztendőt. Jó dolgokat, rosszakat, hanyagoltakat és agyon csépelteket. Luke még listákat is összeállított, joey pedig nem képes befogni a bagólesőjét. Tessék, extra hosszúságú BNV az új adás előtti héten.


JNA: brandnew VOICE 2x25-35.

Újabb csokor, ugyanis a második évad még mindig nem ért véget! Április eleje és június közepe között sem maradt ki hétfő, hisz a srácoknak bőven akadt még miről dumálniuk. 

Rövid tartalomajánló:
Hart of Dixie, Arrow, Carrie naplója, Walking dead, Falling skies, Nashville, Bosszú, Bones, Grimm és Supernatural
Sitcomzóna: New Girl, Így jártam anyátokkal, 2 Broke girls, Family Tools, How to live..., Városfejlesztési osztály, Office, Zombieland pilot, 
Szinkronban: Hannibál, Szépség és a szörnyeteg, Amerikai Horror story, Vegas, Better off Ted, Égszakadás


JNA: brandnew VOICE - A 2x13-24.

A JNA:BNV minden héten elhozza a legújabb sorozatepizódok kibeszélőjét, ahol a rajongó és a fordító feszülnek egymásnak, hogy megosszák Veletek élményeiket.
A brandnewVoice mindig képes egy kis színt hozni a hétfőtökbe!


Ebben a mai különkiadásban a CW legújabb sorozatáról, a legendássá vált Szex és New York előzménysorozatáról beszélget a két műsorvezető, akik attól sem riadnak vissza, hogy bevallják: Carrie rabul ejtette a szívüket. De ettől még képesek könyörtelenek is lenni.


2012. október elseje óta minden héten újabb adást hallhattatok oldalunk podcast showjából. Az elmúlt 12 héten számos érdekesebbnél érdekesebb sorozat és epizód került kivesézésre, de állítom, hogy az igazi nagy durranások majd csak a folytatásban jönnek! Most viszont úgy döntöttük jó lenne egy hely, ahol az összes adás meghallhatóvá vállna és ha lecsúsztatok egy-egy adásról, akkor talán nektek is több időtök lenne pótolni a sokkal jobb második évadot. Íme!


És csak bekövetkezett ez a pillanat is, amire mind oly régóta vártunk. Vadonatúj adás, másfélszeres hosszban, technikai problémák nélkül, rengeteg témával, két verzióban is elérhető, letölthető és tetszés szerint meg is hallgatható.


Nincs ilyen mappa: truemovies
Csiripel a csiripke

Tartalomjegyzék