Főoldal

III. évad (2013/14)

A legfrissebb különkiadás, melyben Joey és Luke két órán keresztül elemezgeti az újoncokat, értékelik ezt a szezont, jósolnak a következőre és még sok minden más is szóba kerül.


Itt az ideje kidumálni a nyári produktumokat. Kapcsolódjatok be a csevegésbe.


86. adást követően elérkezett a BNV harmadik évadának tavaszi felvonása. Új sorozatok, új szinkronok, és rengeteg nevetés, beszámoló és elemzés vár mindenkit ebben a felvonásban is.


Ebben a bejegyzésben gyűjtjük össze műsorunk 2014 első negyedévében publikálásra kerülő epizódjait (3x13-3x21.). Visszatérő sorozatok, szinkronos bemutatkozások, újoncok, hírek és elemzések minden hétfőn. Érdemes Velünk tartani!


2013. szeptember 23-án az Így jártam anyátokkal utolsó évadával együtt elindítottuk a BNV legújabb, 3. szezonját. A legfrissebb adások megújult formában, de továbbra is minden hétfőn lesznek elérhetők. A hostok sem változtak továbbra is Joey és Luke szállítja az érdekességeket és beszélik ki a hét legfontosabb történéseit.

Töltöd. Hallgatod. Mindent tudsz!


A Vásott szülők napjaink egyetlen igazi, őszinte és szeretetre méltó családi sorozata. Igazából ennél többet felesleges is lenne mondani róla, hisz aki találkozik a Bravermanékkel azonnal megszereti őket és közéjük akar tartozni. És valahol mind tartozunk is, hiszen osztozunk fájdalmaikban, örömeikben, gondjaikban és egymást segítve vészeljük át életünk különböző időszakait, miközben rengteget tanulunk a családról és a szeretetről. Persze itt nem olyan formában, mint anno a Hetedik mennyország esetében.


Nincs ilyen mappa: truemovies
Csiripel a csiripke

Tartalomjegyzék