Főoldal

BNV

Összeeresztettük az összes eddig elkészült adásunk linkjét egyetlen hatalmas, mindenre kiterjedő cikkre. Itt lesznek megtalálhatóak a 2016 őszéig készült epizódjaink csokorba gyűjtve.56 epizód Magyarország legjobb sorozatterápiájából.

5x01-50.

4x01-54.

Mivel túl vagyunk már 99 adáson és 3 évadon úgy éreztük ideje lenne összegyűjteni az adásaink egyetlen cikkbe. Így most először a történelemben összegyűjtve, kinaplózva az összes eddigi BNV adás!
Terra Nova. Az adás online is meghallgatható, vagy a BNV oldalán letölthető.


Ma kivételesen egy specializálódott különleges adással rukkolunk elő, melynek apropója a ma este induló HART OF DIXIE című sorozat, a főszerepben Rachel Bilsonnal!


Összeszedtük néhány kedvenc adásunk a tavalyi brandnew Voice szezonból (23. rész, 9 különkiadás és 3 mini kiadás), ahol kedvenc sorozatainkról ejtettünk rengeteg szót. Hát akkor lássuk.


A fiúk egy duplahosszúságú epizódban beszélgetnek kedvenc sorozatukról. Átrágják a Parenthood komplett történetét, kiderül, hogy miért kezdték el nézni, és hogy melyek a kedvenc pillanataik az elmúlt 3 évadban. Tessék hátradőlni és élvezni a 3 évados összefoglalást.


Nincs ilyen mappa: truemovies
Csiripel a csiripke

Tartalomjegyzék