Főoldal

V. évad (2015/16)
5x01-50.

Nincs mit tenni itt a szeptember, mely szele szélsebesen szenderít bennünket vissza a sorozat tengerének émelyítő vízére. Időről-időre felbukkanunk, mint Kevin Smith boltjai, hogy megmentsük sorozat pestises lelketek, mert hiszünk abban, hogy akadnak emberek kiket megéri megmenteni.


Lassan közeledik az ősz mi pedig szépen visszaállunk a szokásos heti tempónkra. Az új szezonig is tartsatok velünk!


Pár röpke hét pihenő után visszatérnek kedvenc tévés podcastereitek, hogy kibeszéljék a nyári termést. Csatlakozz hozzánk egy kötetlen beszélgetésre egy lekváros kenyér felett.


A szezont június végén hivatalosan is lefújjuk, de mi nem megyünk nyári szünetre. Sőt!


Véget ér a 2015/16-os tévés szezon, de ez sem állíthatja meg a két podcast megagigaüber mogult, hogy tovább beszéljenek szenvedélyeikről. Június végén le sem állnak! BNV - Egész júniusban is minden hétfőn!


Jubileum. Elérkeztünk a kétszázadik terápiánkhoz, melyben az információk átvették az uralkodást a sorozatok kivesézése felett. Lebilincselő, rengeteg megközelítésből megvilágított kérdések és vélemények, élmények és tapasztalatok csapnak össze a televíziózás aranykorának ezen fejezetében. BNV 200. Popkultúrával támadunk!


Májusban felforrosódik a talaj a nyelvünk alatt, aminek elképesztő sebességgel kell pörögnie. Számtalan szezon finálé, néhány sorozat premier, elfeledett kedvenc és izgalmasabbnál izgalmasabb epizódok témáit és kibeszélőit rejti ez a hónap.


Április nem csak tavaszi bolondságot, hanem még több néznivalót is kínál. Mi pedig előkészítettük rekeszizmainkat a nagy feladatra. Irány hát a ranch és tömjük tele magunk Kimmy Schmidt bölcseleteivel.


Tavasz van babám! Oltsuk el a téli fagyot némi forró csoki melletti podcasttel. Magyarország legrégebb óta futó sorozatos podcast duója márciusban is a tőlük megszokott tempóban ontja majd magából népszerű műsorait. Élmény a fülnek - kivéve, mikor betorzít a mikrofon. Azokért, a mikrofonok nevében kérünk elnézést minden fültől.


Álljon hát itt emlékeztőül a februári menetrend: Hétfőnként továbbra is minden héten egy órában (vagy ahogy épp kijön) lesz friss BNV sorozatokról és ami mögöttük van. Csütörtönként folytatjuk a Négyföld küldetése című podcastünk, mely a hivatalos Shannara kibeszélő podcast. Vasárnaponként pedig elindítjuk Luke kolléga másik népszerű fordítmányának a Bittennek a Falcast című podcastjét. Épp időben az utolsó évadhoz.


2016-ban is kiosztottuk a tévés, filmes és szinkronos

legjobbjainak járó díjainkat. A közel két órás gálát Joey és Luke közvetíti.


Méltánytalanul van elhanyagolva idehaza az amerikai network csatornák legfényesebb üstököse. A sorozat tavaly a valaha volt egyik legpörgősebb és legmélyebb évaddal okozott álmatlan éjszakákat rajongóinak, és úgy tűnik idén sem adják alább az izgalmakat. Más kérdés, hogy közben én is kétszer olyan gyorsan öregszem és ki tudja meddig húzza még a szívem ebben a tempóban. A harmadik évad ismét 16 epizódot számlál majd és nagyon altatósan indult, ám ahogy számítani lehetett rá, csupán csak azt akarták elhitetni, hogy minden a belső viszályok ellenére is a legnagyobb rendben van. Egészen mostanáig.


X-akták. 10x03. Kell ennél többet mondanunk? Hallgassátok meg a mi szemünkkel az X-akták talán legviccesebb epizódját.


Ez itt már a középszezon. Ez pedig azt jelenti, hogy ha eddig ne lett volna elég sorozat, akkor mostantól nem lesz panasz a mennyiségre. Rengeteg régt várt sorozat érkezik, új verdiktek születnek, a fiúk pedig nem győznek nem beszélni róluk. BNV februárban is minden héten, ami a fogathajtó fogatlan fogaskerekekből kifér!


Januárban is minden héten le fogunk ülni sorozatokról és a hét legfontosabb híreiről beszélgetni. Élménybeszámolók, kibeszélők, gondolatok a legfrissebb epizódokról. Ez lesz 2016-ban is Magyarország legrégebb óta futó sorozatos podcastje.


BÚÉK minden kedves Barátunknak! 2016 első adásának is eljött az ideje, melyben elmerülünk 2015 újoncaiban és azokban a régiségekben, amelyekben nagyon gazdag lesz 2016. Egy egész pilóta szezonnyi régiség vár ráncfelvarrásra...


Egyszer úgy berúgtam, hogy megváltoztattam a történelmet. Visszautaztam egy másik időszakba,  de nem voltam több, mint egy bábbá változtatott marionett figura, aki ügyvdesdit játszott Broklynn 99-es körzetében. Ám mivel megtörhetetlen voltam partra vetődtem, és bár törött voltam, már csak én maradtam a golyóbison, így mindig volt részem szexben, drogokban és rock 'n' rollban. 


Vajon mennyi mindenről lehet beszélni egy óra alatt, ha az év végi listázásra kerül a sor? 2015 egy remek év volt, ahol az elmúlt évekhez képest óriási kánaán zuhant a nézőkre. Legalábbis ami a minőséget illeti. Egy biztos nagyon nem volt könnyű dolgunk mikor összeraktuk a listánkat. Mellékeljük diskurzusunk. BNV 60 perc.


Az utolsó 3 2015-ös adásunknak is elérkezett az ideje. Ugye mindenki felkészült, hogy bejgli evőversenyek közepette sorozatokról beszéljen? Ez a két lókötő naná!


December mottója, "Hangolni jó!", mármint adni jó. Éppen ezért ebben a hónapban Magyarország legrégebbi sorozatos podcastje csak ad, ad és ad és nem lankad. Vadonatúj adások - néha több is egy héten-, minden hétfőn kizárólag a JNA Network kínálatában.


Mi tagadás november kemény hónap lesz. Tudjátok, jön a sweeps, brutális vendégeskedések és kegyetlen csavarok hónapja, amikor mindenki a reklámozók kedvében igyekszik járni. És itt vagyunk mi is, az ötödik szezon eddigi legtöbb adásával készen a hónapra, hogy felvegyük a kesztyűt minden tévé sorozattal.


Elérkezett az általunk várva várt jubileumi beszélgetés, ahol immáron százötvenedik alkalommal csücsül le Joey és Luke a kinél kényelmes, kinél kényelmetlenebb nem foteljába, hogy kibeszéljék a legfrissebb sorozatos élményeiket. Persze nem lenne BNV a BNV, ha nem beszélnének előtte jóízűen mindenféle másról is, mint például koncertekről és munkáról, mielőtt átadnák magukat a valódi élvezeteknek, ami esetükben nem más, mint hirtelen ötletből felindulva leülni és prezentálni egy álomötletet, amiből a saját networkük számára talán sorozatot eszkábálhatnának.


A Szupercsapat visszatér! Míg a tengerentúlon csak fejlesztik az új verziót, addig Liam Neeson Európában már megmentette a két lókötőt a torta evés nehézségeitől. Ám mindez nem képes megakadályozni a két csóró hapsit, hogy hétről-hétre elszórakoztassa kedvenc publikumát, Magyarország legtutibb tévés podcastjében. Frissen szabadulva az Arkhamból, Joey és Luke, találkozzatok a világgal!


Kiscsalád, ez is kezdődik! Vadonatúj adásokkal a premiert követően ismét minden hétfőn kizárólag a JNA Network műsorán osztja az észt a két törött eszű, humorbonbont zabáló jómadár. Ránk mindig számíthatsz, hogy feldobjuk a napod. Bárhol. Bármikor.


Nincs ilyen mappa: truemovies
Csiripel a csiripke

Tartalomjegyzék