Főoldal

FOX
Figyelem, a sorozat gaz orrtámadásoknak lehetnek kitéve!

Ha van valami szép abban, ha a '90-es években lehettél gyerek az akkor egészen biztosan az, hogy veled együtt egy egész ország nőtt fel az az X-aktákon. Imádtam, hogy minden héten lelapulok a kanapéra és időnként a takaró alól kibújva lesem, miféle "normális" dologba keveredik bele Mulder és Scully éppen. Nincs is annál jobb, mint mikor UFÓk után nyomozhatsz a kedvenc FBI ügynökeiddel. Valahol az X-aktákat teszem felelőssé azért, hogy beleszerettem a témába és elkezdett vonzani a sci-fi műfaja.


A hamarosan elrajtoló televíziós idényben két sorozat érdekel mindennél jobban. Mind a kettő a FOX műsorán kerül bemutatásra és évek óta először nem kell a középszezonig várnunk a nagy napra. Ez már önmagában okot ad az ünneplésre, de úgy tűnik a csatornának tegnap sikerült rátennie még egy lapáttal és online megtekinthetővé tette az ősz második legjobban várt pilotját a Red Band Society-t.


Gotham (2014-????)

(2003-2007)

Zooey Deschanel szituációs komédia sorozata

És mit van ilyenkor tenni, mint visszatérni és tovább tanulni, nevelgetni azt az új jövevényt. A cuki faktor mellett azért erősen bejátszik az a tényező is, hogy a Raising Hope napjaink második legjobb szituációs komédiájaként van jegyezve (az egy kamerások között), és ennek megfelelőre sikeredett a visszatérésére. Némi zenei múlt felidézésével és olyan fájdalmasan sírva röhögős poénokkal, amelyekért imádjuk nézni ezt a világot. Persze új nézők is bekapcsolódhatnak, de minek? Kezdjék szépen elölről, mert számomra a sorozat kábé semmit sem változott. Hascsapkodós nevetés heti húsz percben.


Greg Garcia megmutatta, hogyan kell sitcomot csinálni. Olyan egy kamerásat, ami azonnal a szezon egyik fénypontja lett, és az egyetlen idei sitcom, ami kiemelkedik a mezőnyből. Vicces belegondolni, hogy még Garcia sem hitt különösebben a sorozatban, mert mikor berendelték a teljes évadra lövése sem volt, hogyan is kellene folytatni - legalábbis ilyesmit nyilatkozott. Ami viszont a slusszpoén, hogy az egész, 22 epizódon át egységes volt, részről részre felülmúlva önmagát a maga kis különc világában. És hála az égnek az Earl mindegyik főszereplője beugrott egy-egy epizódra. Nyugalom, ősszel folytatódik Hope nevelésének története! *Kacsintós smile*


(2011-????)

(2009-????)

(2008-????)

(2000-2002)


Greg Garcia úgy tűnik nagyon ért "A semmi közepén" alatti réteg ábrázolásához, ugyanis a Nevem, Earl után duplázni tudott. Ugyanaz a suttyó, céltalan élet vár megváltásra, mely egyiknap kap egy Reményt, és onnantól nem csak a poén gyártás, hanem a felemelő pillanatok is beindulnak. Ráadásul ennek én külön örülök, hiszen ez azt jelenti, hogy a Raising Hope feliratkozott a sürgősen nézendő sitcomok palettájára, noha érzésem szerint minél nagyobb dózisban fogyasztja ezt az ember annál nagyobbat üt.

Én is néztem kölyökként a Dallas-t. De ez nem jelenti azt, hogy automatikusan szeretnék egy új Dallas-t is nézni. Nem, teljesen más idők járnak. Pedig ha valaki, akkor a FOX ért ahhoz, hogyan keverjen el egy jó drámai sztorit némi szappan hozzáadásával, hogy aztán egy generációt meghatározzon. Na most nagyon nem ez történt, a Lone star mégis kiemelkedő pilotot produkált. Talán túl jót is, innen ered a bukás, nem a kőkemény ellenfelek miatt.


Nincs ilyen mappa: truemovies
Csiripel a csiripke

Tartalomjegyzék