Főoldal

Kristen Bell
Kristen 1980. július 18.-án született a Michigan állambeli Huntington Woods városában. 2001-ben debütált a Broadway-n, majd jött a Pootie Tang című film. Ezt 2004-ig kisebb epizódszerepek követték (Kemény zsaruk, Everwood), majd néhány tévéfilmet követően (Holdfényöböl, Gracie választása) jött az igazi áttörés és világszerte milliók szívébe lopta be magát Rob Thomas sikersorozatában, VERONICA MARS figurájával. Ez egy 3 évadot megélt sorozat volt, majd jöhettek a nagy mozifilmek (Lepattintva, Már megint Te?!) - a Hősökös kitérőjét követően.

(You Again, 106', 2010) 


Időnként eltörpengek azon, hogy Hollywoodban miért készítenek filmet. Aztán rájövök. Valamiből élni kell. Kábé ennyi értelmét látom -a sztárparádén kívül- a Már megint Te című filmnek is, ami a totál kiszámítható kategóriába tartozik. Mondom mindezt úgy, hogy a legnagyobbat a végén azon a poénon röhögtem, amelyet nagyon vártam, és ami nélkül egyértelmű csalódás lett volna a film. Tulajdonképpen ez egy kis jutalomjáték, egy kis lazítás mindenkinek a legközhelyesebb és legklisésebb filmek tengeréből. Én mégis jól szórakoztam rajta. Egyszer kétszer sikerült egész jól megnevettetnie.


(Burlesque, 90', 2010)


Csak a jegyzőkönyv kedvéért: Újabb Kristen Bell-les film. Gondoltam, ha már tavasz, akkor adjuk meg a módját és fakadjunk dalra, hisz ilyenkor a természet is annyival szebb lesz. Na meg alakul a jó idő is, úgyhogy minden a legnagyobb rendben - azt leszámítva, hogy Bell itt megint új hangot kapott, de cserébe legalább külsőre szexibb, mint valaha. Jut eszembe igen, ez az a film, amiben Xtina és Cher a főszereplők, de annyi ismerős van, hogy mire felsorolnám már simán végig is nézhetnétek.


(When in Rome, 87', 2009)

Ha ez maga a paradicsom, akkor nyakig vannak a szószban.

(Serious Moonlight, 80', 2009)

Kérem szépen a '90-es évek legnagyobb szépsége, az igazi romantikus filmek istennője, Meg Ryan szociopata szerepkörben! És ennyi. Bár a film mondanivalója érdekes volt. De lehet az nem is a mondanivalója, ami érdekes, hanem ahogy elmondja. Tehát az érzékeltetése. Talán a legáltalánosabban úgy tudnám megfogalmazni, hogy "sosem késő küzdeni azért, mert ami már elmúlt, de talán még visszatérhet". Ebből a szempontból óriási erejű a film. Nagyon unalmasan kezdődött, és igazából utána sem lett sokkal jobb, de azért a wécéhez "láncolt"... Najó, nem lövöm le a film legnagyobb poénját.


Ha lepattint a csajod, rád fér a vakáció!

Összescsapnak egy messzi-messzi galaxisban, ahová még senki sem merészkedett.

Ezt az átjárót, sosem akartuk megnyitni...

Reefer Madness - The movie musical
(Reefer Madness - The movie musical, 109', 2005)

A következő filmet igaz történet ihlette. Egyes események és szereplők a képzelet választása

Nincs ilyen mappa: truemovies
Csiripel a csiripke

Tartalomjegyzék