Főoldal

Nicholas Sparks-regényadaptációk
Nicholas Sparks műveit nem csak a könypiacon fogyasztják szeretettel, hanem nagysikerű és minőségi élőszereplős adaptációkat is készítenek hozzájuk.

SZERELMÜNK LAPJAI - Még mindig pazar film. A fiatal Allie-t imádom helyenként, az időset nem csípem. Noah viszont remek karakter.Tökös leszek és bevallom, amit már kismilliószor mondtam: Férfi létemre szeretem Nic Sparks történeteit. Megvann bennük a kellő romantika, a báj és mindegyik regénye egy olyan idillikus világban játszódik, ahol mind élni szeretnénk. Közben a filmadaptációk mélyen érzelmesek és ami még fontosabb aktuálisak. Talán ebben rejlik Sparks zsenialitása is. Valahogy minden történetében megtalálja a legmefelelőbb karaktereket, és azt tárja elénk, amiről mind álmodunk. Vagyis egy olyan alapot szolgáltat a filmesek kezébe, amit nehéz elbarmolni. Azt hiszem ezért szeretem az ő történetein alapuló romantikus filmeket.

Hatalmas rajongója vagyok Nicholas Sparks regényeinek. Persze nem kell megijedni, egyiket sem olvastam, csupán a belőlük készült filmek vannak a "Kedvenc romantikus filmjeim" ranglistáján előkelő helyen. Valami olyasmit vártam ezúttal is, de persze nem áltattam magam, a szereposztásnál nálam elbukott a történet. És utána végig csalódás volt. Nyugalom, még mindig megvan benne az a Sparks-báj, de valahogy már nem ugyanaz, mint régen. Vagy csak a feldolgozás nem sikerült olyan jóra?

Nincs ilyen mappa: truemovies
Csiripel a csiripke

Tartalomjegyzék