Főoldal

Képek

Íme az első képek Kate-ről és Haley-ről. Együtt.

Showrunner-nek hívjuk azt az emberkét, aki a sorozat vezetőírójaként irányítja a napi munkát. Mondhatni a sorozat szíve és lelke, akin áll vagy bukik a sorozat sikere. Ez sok esetben egyenlőre a kreátorral is, de akadnak olyan esetek, hogy a kreátor lelép és átadja a stafétát valakinek. Mi most az Álomgyár 50 legjobbjának tartott showrunnert nézzük végig.


Bizony, most vasárnap premier a tengerentúlon és villámsebességgel ott találjátok majd az On Demand szolgáltatásokban a részt is. HBO, én így szeretlek.

Októbertől. Született szinglik. FEM3.


Ezt már szeretjük, pláne ha már idehaza is új részekkel jelentkezik a népszerű sorozat. Ehhez a csoportképhez jöttek ki a legfrissebb image képek a csajokról. Nyámi.Liz Lemon és sleppje idén már az ötödik évadát kezdi el szeptember 23-án. És ezek az állat képek készültek az új szezonhoz!

A fiúk ismét a nagypapa oldalán.

Érkezett néhány új kép az elmúlt napokban, azokból mutatunk:

Múlt héten kijöttek a legfrissebb image képek a kórusról. Ezt találjátok meg friss képekkel feltüzelve a lapozás után.

Ugye senki sem felejtette el, hogy ma este a Híradó után indul el a Tökéletes célpont (Human Target) az RTL-en? Remélem is, hogy így van. Mi most néhány második évados képet hoztunk el addigis a szériához.

Összegyűlt néhány CHUCK-os infó, amelyeket most megosztunk veletek.- Frissítve a 6. rész címével.

Bevallom, nem rajongok értük, de kíváncsian várom a folytatást, mert egyszerűen "jó nézni".


Mivel egy bejegyzésbe csak egyet tudunk beágyazni, így most külön kell mutatnunk, szintén nagyon jópofa.

Frissítve 3 vadonatúj HOUSE hetedik évados plakáttal.

Remélem mind imádjátok a Family Guy szereplőit! Hozzájuk futottak be a legfrissebb szezon premier képek:


Alica hamarosan visszatér a képernyőkre. Idehaza a Tv2 folytatja, odakint pedig a CBS tűzi műsorára szeptembertől, hogy majd késő ősszel a Universal Channel hozzánk is elhozza. De addigis csorogjon a nyálunk az image képekre.

Bepillantást nyújtunk a világ legjobb Jóbarátok-pótlékának indult sorozat legújabb, hatodik évadába. Legalábbis az első rész képeivel.


Nincs ilyen mappa: truemovies
Csiripel a csiripke

Tartalomjegyzék