Főoldal

TNT
Turner Network Television: We Know Drama

"Tartsátok életben Sean Bean-t!" - harsongták a sorozatot behirdető plakátok, hiszen jól tudták Sean Bean az egyik legtöbbször kinyírt színész a vásznon vagy képernyőn. Több, mint 40 figurája vesztette életét az évek során és ez bizony nem épp a legmegnyerőbb statisztika egy olyan új sorozathoz, melynek ő volna a főszereplője. Pláne, ha egy kicsit elvonatkoztatunk a címszerep jelentésétől és tágabban értelmezzük azt. A kérdés persze soha nem az volt, hogy vajon Sean Bean megéli-e a pilot végét, hanem hogy túléli-e az első szezont.(2011 június-????, TNT, 13. rész)

Minden nyáron bepróbálok egy előző évadban indult szériát. Tavaly ez a White Collar volt, idén pedig a Scott Bakula és Ray Romano nevével fémjelzett TNT sorozat lett a befutó, akivel már a kezdetek óta szemeztem. Vártam mikor hozzák be, de mivel ez még nem történt meg, így a türelmem elfogyott és azonnal bele kezdtem a 10. részes első évadba, mely 2009 decembere és 2010 februára között futott a kábel csatornán. Az életérzés ami árad ebből a sorozatból a legjobbak legjobbjai közé emeli. Szenzációs sorozat, mindenkinek bátran ajánlom. És figyelj, mert most jön a lényeg!


(2009-????)
A TNT legújabb sorozatában Jason Lee játssza a főszerepet. Ennél több sem kellett nekem, hogy megnézem a pilotot. Az már egy teljesen más kérdés, hogy ez a 40 perc megosztott, sőt talán a negatív irányba kezd el dőlni a mérleg nyele. Nem is annyira maga a történet miatt, hanem a karakterek miatt. Hiába van tele nyomva jó nevű szereplőkkel, ha egyszer ez egy one man show, ahol Jason dominálhat. Ez egy magamfajta rajongót persze nem zavar, de mégis megadtam neki a kegyelemdöfést és bevárom inkább míg nálunk is elkezdik egyszer adni. Ez így kevés volt elsőre.

Nincs ilyen mappa: truemovies
Csiripel a csiripke

Tartalomjegyzék