Főoldal

Békítő
A Wynonna Earp hivatalos RAJONGÓI kibeszélő podcastje

Meddig lehet megőrizni a nagy titkot? Egyáltalán lehet-e ideje Wynonnának feldolgozni a történteket? Míg Dolls ezerrel nyomul Wynonnára, addig Waverly, és Nicole próbálják rendbe rakni kapcsolatukat. Eközben végre előtérbe kerülnek az Özvegyek is. Mindez egyetlen epizódban!


Elérkezett a szezon legjobban várt epizódja, mely mindent megváltoztat! Innen nincs visszaút, csak előre, miközben a néző kapkodja a fejét a meglepőbbnél meglepőbb fordulatok tengerében. Ez az epizód, amikor a szezon valóban beindul, és amikor belép a képbe egy eddig ismeretlen Rend is.


Ennyire mozgalmas epizóddal csak nagyon ritkán találkozunk bármelyik sorozatban. Még kevesebb meri ennyire felpörgetni a történetet a szezon eme korai szakaszában, és még kevesebben mernek elmenni ilyen messze az eseményekkel. Sokkoló pillanatok, meglepő fordulatok, könnyek, és nevetések. Mindez másfél órába sűrítve. Igen, ennyire sok minden történt ezen a héten.


Folytatjuk a Békítőt, Magyarország egyetlen Wynonna Earp kibeszélő podcastjét, melyben hétről-hétre kibeszéljük a széria legfontosabb eseményeit, feledhetetlen pillanatait, elméleteket gyártunk és jókat derülünk. Ne maradj le te se az egész nyáron át tartó Earpölésről!


Folytatjuk a Békítő megragadását, ám ezúttal hagyományos kibeszélő jelleggel, a szokásos megtekintős kivesézés és audiokommentár helyett. Azért a formátum váltás, mert így mindenre kibeszélnivaló elemre jut elég idő, ettől pedig sokkal élvezetesebb lesz az egész Wynonna Earp élmény. Tarts velem ma is!


Vagány mód tér vissza 2016 legkedveltebb rajongói portékája, az igazi PeakTv-korszak gyöngyszem, a Wynonna Earp. A Wyatt Earp leszármazottjának démonvadász küldetését elmesélő széria erős női karakterekkel, könnyed hangulattal, édes románcokkal, és legendás egy sorosok társaságában kezdte meg második évadát a hétvégén. A jeles alkalomból következzék egy értékelő a premierről, valamint hallgassátok meg a Békítőt, mely újra felveszi a fonalat a sorozattal kapcsolatban.


A folytatásban: Ki a rejtélyes idegen? Waverly romantikus momentje. Wynonna és az őrült spiné effektus. Mindez rengeteg mókával és információval meghintve egy újabb Wynonna Earp őrületben. Békítő - Kikúrál az ezüst golyó.


Nincs is izgalmasabb, mint hetente erős női karakterekről beszélgetni. Rajongói szívünk elől semmiféle hiba nem rejtőzhet. Újabb aiduokommentárunk pedig lebilincselő bevezetést nyújt a Wynonna Earp bevezető epizódjának kulisszatitkaiba.


Elindulunk! Vadonatúj sorozat kibeszélő podcastünk 2016 egyik legkönnyedebb természetfeletti kikapcsolódását nyújta és visszacsábít bennünket a vadnyugatra. Csizmás lányok és rövid szoknyák vagány tálalásban. Minden, amit tudnod kell a Wynonna Earpről, de senki sem mondta el neked!


Április 30-án indítjuk el a BNV legújabb spin-off KIBESZÉLŐ podcastjét, melyhez alanyul a Wynonna Earp című újoncot válaszottuk. A Négyföld küldetése sikerén felbuzdulva úgy tűnik Ti is legalább annyira szeretitek kiélni rajongóságotok tárgyát, mint mi. Egy podcastnél pedig mi is lehetne jobb újra és újra átélni az élményt?


Nincs ilyen mappa: truemovies
Csiripel a csiripke

Tartalomjegyzék