Főoldal

Beköszöntő

Nyájas Olvasó, Isten hozott a Joey szerint a Világban!
Mi itt a Joey News Ajánló szerkesztőségében mindennap azon vagyunk, hogy minél érdekesebb, minél izgalmasabb és a hozzánk hasonló oldalaktól eltérő tartalomba részesüljetek. Nem célunk másokat másolni, megvan nekünk a saját hangunk. Úgy éreztük, hogy befejeztünk egy igen hosszú fejezetet az életünkben, éppen ezért ideje volt felrázni, sokkal izgalmasabbá tenni az új kezdetet. Mi lehet izgalmasabb, mint a jól bevált régi dolgokat ötvözni vadonatúj nézőponttal, új kihívásokkal egy teljesen új szezon kezdetén?

Bevallom, nekem elképzelésem sincs. Az új helyünk is bizonyítja, hogy nagyon jó az együttműködés köztünk és a Magyarszinkron között. Örülünk, hogy az internyet sűrűjében egy ilyen megbízható és küzdő partnere leltünk. Vagyis ő lelt ránk, de ez már részletkérdés, nem igaz? Ami fontos, hogy itt vagyunk, és belekezdünk egy vadonatúj dalba, amelyet nagyon sokáig szeretnénk játszani. Jól érezzük magunkat, az életünk is felpezsdült és hamarosan végre kezdetét veszi az új szezon, bemutatjuk az újításainkat, és az eddigieknél is több jóság vár majd rátok.

Vezetőírónk (aka. showrunnerünk, ahogy mi hívjuk magunk között) továbbra is a már jól ismert Joey lesz, de természetesen segítőkre mindig szükség van, így örömmel vesszük a jelentkezőket izgalmas és vadonatúj küldetéseinkhez. Célunk továbbra is a televíziós élet bemutatása, amerikai sorozatok kivesézése, elkalauzolni az olvasókat a kulisszák mögé, zenével kitölteni minden pillanatunk, minél több színházi előadásra eljutni és ott lenni a különleges kulturális alkalmakkor. Ha mi nem is, de Ti ott vagytok valamilyen kulturális programon, nyugodtan küldjétek el szerkesztőségünkbe. Ugyanez vonatkozik majd a vendégírásokra is.

A Joey News Ajánló egy felfrissült fiatalos márka, mely egyet jelent az Olvasók választásával, érdeklődésével és nem utolsó sorban bár tematikus alapokra épül, a gyakorlatban igen sajátos és összetett brand. Igyekszünk hűek maradni az eddig kitaposott úthoz, folytatni azt, ami eddig működött, amiért minket választottatok! Szeretnénk majd a jövőben meghálálni a belénk fektett bizalmat. Továbbra is exkluzívak és egyediek maradunk Twitteren és Facebookon is, azt ajálnjuk, hogy kövessetek, nehogy lemaradjatok valami igazán fontosról!

Valamint annyit még hadd áruljak el, hogy mostantól állunk üzleti megkeresések elébe is, hiszen innetől szabad vásár van. Szívesen elhelyezünk az oldalon hírdetéseket, mindaddig míg az nem zavarja az olvasóink nyugalmát, vagy olyan eseményhez, alkalomhoz kapcsoldik melyről írni fogunk. Ezen irányú ajánlataikat kérjük erre az e-mail címre címezzék.

Nincs más hátra, mint előre! Így teszünk mi is. Van még néhány hét a tényleges szezon beindulásáig, de addigis legyetek velünk naprakészek és számoljunk együtt vissza! Hamarosan folytatódik a Vámpírnaplók és indul a Nikita, két olyan sorozat, mely garantáltan válik majd blogunk főszerkesztőjének szíve csücskévé a közeljövőben. Tartsatok velünk, mert mi nem csak beszélünk a megújulásról és a felfrissülésről, hanem mindez már valóság! A fikció és a JNA legyen veletek!

Üdvözlettel,
Joey
JNA-főszerkesztő


Hozzászólások:
Oldalanként
Nincs ilyen mappa: truemovies
Csiripel a csiripke

Tartalomjegyzék