Főoldal

Megőrzött rovatainkról

Gyakori és nem könnyű kérdés, hogy amikor valami megújul mennyit őrizzen meg régi mivoltából. Az ugyebár adja magát, hogy önmagát nem tudja meghazudtolni (nem is akarja), így a stílus változatlan. Ugyanakkor, muszáj megőriznie sikeres rovatait... vagy tökösnek kell lennie, és mindent hátrahagynia? Nos, ez mindig az aktuális főszerkesztő döntése, amit lehetőleg az olvasótábor hathatós segítsége nyomán hoz meg. Mi amellett döntöttünk, hogy nem csak új rovatokat vezetünk be, de néhány régi, sikert jelentőt is megtartunk.


Lássuk mit hozunk:
- LIVEblog
A legnépszerűbb rovatunk, a védjegyünk, amellyel ezidáig több, mint 25 alkalommal jelentkeztünk. Leggyakrabban élő televíziós premierről számoltunk be sajátosan tálalva, könnyedén, de az sem volt ritka, hogy díjátadóról, SuperBowl-ról, vagy sorozatfináléról írtunk benne. Bárhogyis legyen nem véletlenül vált olvasóink kedvenc rovatává.
- Hírek (hétfőnként)
Mi a heti hírösszefoglaló mellett tettük le a voksunkat, így az írások is hétfő délelőttönként fognak megjelenni az elmúlt hét legfontosabb híreivel. Természetesen ez nem jelenti azt, hogy nem lesz hétközben is hír, csak ott az egy mondatosnál tartalmasabb eseményekről számolunk be, a hét bármely napján.
- Szinkron
Szerintem nem mi lennénk, ha hirtelen elkezdenénk nem foglalkozni a szinkronnal. Az, hogy milyen megközelítésből már egy más kérdés. Vagyis inkább a jövő zenéje. Szinkronkritikák (kíméletlenül) és filmek végén megjelenő szinkronos gondolatok nélkül nem tudnánk létezni sem.
- A Hónap kérdése
Egy havonta jelentkező rovat, melyben mindig valami (aktuális) problémára, elméletre keressük a válaszokat.
- Top-10
Szintén ráfér a vérfrissítés, hiszen ennél azért sűrűbb alkalmazásra lett megtervezve. Viszont ugyanúgy lesz szeptemberben-decemberben és májusban. Az év(ad) legjobb nőivel/pasijaival, helyzetkomikumaival, filmjeivel és sorozataival. Meg még nagyon sok újítással, amiket majd bevezetünk a következőkben hozzá.
- Vendégírás (Guest Star)
Mivel a JNA úgy tekint magára, mint egy networkre, ahol sorozatok futnak - esetünkben a sorozat egyenlő a megjelenő írásokkal-, ezért ennek megfelelően is osztogatjuk a crediteket. Tehát, ha egy sorozathoz először írsz, akkor "Guest Star" creditet fogsz kapni. De nem csak az adott sorozathoz szóló első írásoddal kaphatsz Guest star creditet, hisz ugyanez
Lássuk hát miképp képzeljük el a crediteket:
- Guest Star: Első, vagy egyszeri író különböző témákban
- Visszatérő: Amikor már egy, vagy több sorozathoz fél tucatnál több cikket írtál - időkorlát nélkül. Vagy csak egyszerűen a nép imád.
- Állandó: Ha állandó jelleggel, legalább havonta jelennek meg írásaid nálunk.
- Special Guest Star: Régi visszatérő cikkező, aki már bizonyított.
És ehhez tegyük hozzá, hogy új írókat is keresünk, akik csatlakoznának a JNA csapatába!
(valamint, ha van saját sorozatod, akár népszerű karakterekkel, akár saját fejlesztésű és szeretnéd, ha megjelenne valahol, akkor is várjuk leveled! Ez értelemserűen nagyobb creditet is jelent.)
- Zene
Album beszámolók, együttesek, zenei irányzatok bemutatása kötetlen formában. Új, feltörekvő bandák, énekesek közelebb hozatala olvasóinkhoz.
- Twittság
Nem mondunk le régi-új kedvenc rovatunkról sem. Sőt mi több, tovább fejlesztjük! Gyakran fordul elő ugyanis, hogy több filmre is jut időm, mint amennyit anyaghiányban az oldalra kitehetünk. Ezek mindegyikéhez készítek legfeljebb 140 karakteres véleményt, amelyet mostantól havonta csokorba szedve fogok átnyújtani nektek. Kezdetnek rögtön majd az összes nyáron nézett filmemről.
- Exkluzív
Igyekszünk sűrűbben, mint eddig hozni valami kis egyedi, kis saját töltetű anyagot, ami épp a tartalmától vagy szereplőjétől válik érdekessé, vagy egyedivé. Szerintünk ez is kell a jó világhoz!

Saját fejlesztésű események:
- Halhatatlanok-Díj
2011 márciusában is megtartjuk blogunk legnépszerűbb saját eseményét, és ki tudja talán ezúttal még nagyobb sztárok részvételével, mint eddig!
- Karakterbajnokság
Ahogy idén, úgy jövő nyáron is végig megtartjuk a JNA saját Karakterbajnokságát, ahol régi kedvencek és új barátok mérkőzhetnek meg az évados teljesítményük alapján. Itt a döntés maximálisan a Ti kezetekben továbbra is!

Illetve akadnak olyan rovataink, amik eddig is szerepeltek, csak épp nem vittük túlzásba őket. Nos, ezek közül is lesz egy-kettő, akinek a visszatérésére van garancia (Nosztalgia, Előzetesek, Képek, DVD, HBO, Gondolatok, Média: A világ szakmai szemmel, képregény, CooltúrVár, műsorok és természetesen a Pilot). Mint látjátok azért zömében a régi jól bevált rovatokkal folytatjuk, de belefér az összképünkbe néhány új is. Hogy mik arról majd hamarosan beszámolunk, hiszen indulásuk még néhány hétnyire van.


Hozzászólások:
Oldalanként
Nincs ilyen mappa: truemovies
Csiripel a csiripke

Tartalomjegyzék