Főoldal

Twittság: Smallville s9


Smallville 9x01. – Nagyszerű szezonpremier. Sok minden történt, és érdekes dolgokra van még kilátás. Ez a dark-bélyeg iszonyatosan bejön.
Smallville 9x02. – BAG remekül hozta a figurát, az indíttatása is megérthető, bár itt is a Maszat-Lois vitte a prímet.
Smallville 9x03. – Horrorisztikus rész, amolyan Kaptár-szerű. Szép események, de itt is a jövő az ígéretes inkább.
Smallville 9x04. – Játékmester, Clois, Oliver és Tess valódi énjei egyre csodálatosabbak. Kimondom: atom élvezem ezt az évadot.
Smallville 9x05. – Szeretem az Oliver-centrikus részeket, ennek meg a vége volt a kifejezetten üdítő látvánnyal felérő csoda.
Smallville 9x06. – Ha van valami, amit nem kell magyarázni, akkor az ez a csók. Izgalmas pillanatokból is kijutott, de semmi sem überelte a végét.
Smallville 9x07. – Érdekes volt az a három jelenet Kandoron. Nem kiemelkedő, elmegy rész, néhány szép kis eseménnyel –Clois nélkül.
Smallville 9x08. – Voltak jó gondolatok benne, sőt tetszett, hogy Lois azt hitte Clark a Maszat…
Smallville 9x09. – Kár ezért a befejezésért. Különben iszonyat jó rész volt…
Smallville 9x10. – Oliver centrikus rész, ámbátor tetszett az ő történet. Zod megint nem a legjobb formáját hozta, Miát meg imádom.
Smallville 9x11. – Mit mondhatnék? A sorozat legjobb része. Egyszerűen minden működött. Látványos volt, izgalmas, ahogy azt kell.
Smallville 9x12. – Volt néhány jó poén, néhány nagy mondás, és a rész végig szórakoztató volt. Talán csak a befejezése nem tetszett. Még.
Smallville 9x13. – Ez egy pocsék rész. Unalmas, és... túl "tündérporos". A csúcs Lois. Esküvői ruhában. Táncolása.
Az első évadok hangulatát idézte a Clois szál, azt meg nem csípem.
Lerágott csontot etettek meg velünk mégegyszer. A Clois szál is inkább csak időnként érdekes, máskor meg... eröltetett, vagy feleseges, épp mint itt.
Smallville 9x14. – Végre valaki repül ebben a szarban. Full kiszámítható töltelék rész, egyetlen fontos momentummal.
Smallville 9x15. – Mi van nem volt még elég töltelék rész? Jól indult, de nevetségessé vált a végére. Ám mondjuk a csattanója jobban üt, mint a V-é.
Smallville 9x16. – Na ennek volt képregényes hangulata! Főleg a lassításokkal, ráadásul ez a rész jobb volt, mint vártam. Ütött. Nem csak a vége.
Smallville 9x17. – Izgalmas rész volt. Az Erődben játszódok, no meg a Lois-John jelenetek voltak nagyok jók. Clark még mindig állati hülye.
Smallville 9x18. – Az utolsó jelenet érdekes kérdéseket vet fel. Persze az odáig vezető út sem volt kevésbé veszélyes. Várom a Vörös királynőt.
Smallville 9x19. – Kedvencem: Tess nincs rákötve a gépre, de az azért jelzi, hogy van szívverés. How? Zodd hazünetet küldött. HellYeah!
Smallville 9x20. – Azonnal spin-off-ot Loisnak és Perrynek! Frenetikus páros. Csak úgy, mint a lelepleződő Vörös királynő személyes is.
Smallville 9x21. – Folytatjuk... Te atyaég, te jóságos atyaúristen! Egy halott, címszereplő a levegőben lóg, még egy végveszélyben, valaki pedig megtudta a Titkot... Na ezt nevezem én finálénak!


Hozzászólások:
Oldalanként
Nincs ilyen mappa: truemovies
Csiripel a csiripke

Tartalomjegyzék