Főoldal

37. rész Ismertelek amikor


Visszatértek. A DirecTV képernyőjén pedig bebizonyíthatják, hogy miért is rajongunk a kisváros lakóiért. Ráadásul kaptak néhány plusz percet, hogy még tovább nyűgözzenek le. És a fenébe is, ez az 50 perc a legkellemesebb volt, már a legutóbbi második évad utolsó 4 részének maratonja óta. Nagy volt a böjt, legalább 8 hónap telt el az utolsó rész óta, úgyhogy már nagyon vágytam vissza Dillonba. A helyre, ami sosem okoz csalódást.

Haladtunk kicsit előre. A hét mind az 5 napját bemutatták - Jason Street felbukkanása nélkül, úgyhogy a Jason rajongóknak ez a rész nem fog túl sok örömöt okozni. Mint ahogy a Saracen fanoknak sem, hiszen úgy tűnik 7es helyét egy ifjú titán szándékozik átvenni, akinek a faterját D.W. Moffett alakította. Amúgy a srác első éves, és a család csak azért költözött Dillon-ba, hogy Taylor tanítsa. Ez szerintem elég nagy bók, de szerencsére sem ez, sem a nagy lelkű adományok nem hatják meg a Taylor családot.

Számomra a legüdítőbb az a Lyla-Riggs szál. Ideje volt már őket összehozni, míg mondjuk a Tyra-Landry dolog számomra nem teljesen világos. Nyílván volt oka a szakításuknak, akkor meg miért lógnak mégis ennyit együtt? Aztán ott van még szintén néhány üde foltként, hogy fene tudja miért, de Lyla az apjához költözött, és Billy Riggins elvenni készül Tyra nővérét, akinek a kezét naná, hogy részegen kéri meg a színpadon. Úgy tűnik a két család összeolvadása elkerülhetetlen. Legalábbis nagyon efelé halad a sztori.

A premierre is jutott némi vívódás, belső is, meg konfliktusos is. Ráeszmélés a dolgokra, feladás, és a lehetőségek meglátása. A karakterek mind nagyszerűek, bár engem elkezdett komolyan aggasztani Brian Williams sorsa. Mint ahogy néhány háttérbe szoruló figura miatt is agógdhatunk, mert bizony Tami a diri állásával bizony nagyon előtérbe került, viszont legalább a focit nem szoritották ki mégjobban. Aminek én még nagyon örülök, hogy így még jobban beláthatunk a dolgok mögé, hogy Taminak is befolyásos állása lett. 
90%37. rész Ismertelek amikor
(I know You when)
Írta: Jason Katims
Rendezte: Jeffrey Reiner

Taylor edző Smash-t edzi, aki a tavalyi rájátszás során sérült el. Elvesztette az ösztöndíját, de még megtalálhatja önmagát, ha keményen és kitartóan edz. Az orvosok szerint sokkal gyorsabb már nem lesz, és mikor kezdené feladni a Smash-séggel járó életet, jön az edző és visszaadja Bryannek élete értelmét...

Riggins és Lyla titokban kavarnak egymással, amit Buddy nem néz jó szemmel. Lyla fél ettől a kapcsolattól, főleg, mert ismeri Rigginset és tudja, hogy nála semmiben sem lehet biztos. Tyra és Landry együtt próbálják meg kideríteni, milyen eredményre lenne szüksége Tyrának egy normális egyetemre való bejutáshoz. Persze ehhez elengedhetetlenek Tami ötletei is...

Buddy egy kivetítőt akar 7.1-es hangzással, melyre a pénzt Joe McCoy-tól, az első éves játékos apjától kapja meg. Joe beszél Taylorral, mert szeretné, ha az edző adna egy esélyt a fiának, akiben mindenki a következő Jason Street-et látja. A mérkőzésen, miután Saracen győzelemre vezette a csapatot beállítja J.D.-t, aki egy óriási passzolt TD-vel hálálja meg a bizalmat. Úgy tűnik veszélyben Matt Saracen helye...
with
Gaius Charles (Brian "Smash" Williams)
D.W. Moffett (Joe McCoy)
Jeremy Sumpter (J.D. McCoy)

Zene
"Game On" by Disciple (Matt & Tim: 'mint a testvérek' /'like brothers'/.)
"Sunrise" by Yeasayer (Taylor edző Smash-sel dolgozik)
"Hand It Over" by James Hunter (Tim & Lyla megérkeznek a suliba)
"Yadnus" by !!! (Chk Chik Chick) (Edzésen)
"Fur Elise" by Beethoven
(The Juicy Brothers-es kocsi megérkezik a pályára)
"Baby, Baby, Don't Tell Me That" by James Hand (A győztes meccs utáni bulin hangzik el /Performed at the post-game party/)

Amerikai premier: 2008. 10. 01.


Hozzászólások:
Oldalanként
Nincs ilyen mappa: truemovies
Csiripel a csiripke

Tartalomjegyzék