Főoldal

Twittság: Vámpírnaplók s1


VD 1x01. Meglepően üde kezdés. Csak nem egy új kedvenc született? Damont baromira birom!
VD 1x02. Jeremy rohadt idegesít. Bár jobban belegondolva itt csak Vicky a hülye. Oh, te jó ég, az de dögös...
VD 1x03. Minimum kiábrándító.
VD 1x04. Rohadjanak meg azok, akik kitalálták a csattanót. És azok is, akik alkalmazni merik. Most maradhatok a sorozat mellett...
VD 1x05. Élvezetes csattanó -már a maga módján. Nem tudom mit eszek ezen a sorozaton, de nem azért egynek elmegy.
VD 1x06. Háztánc vitte a részt, különben annyira nem tudtam értékelni a dolgot. Semmi nagy csattanó, kiszámítható történet. Átlagos rész.
VD 1x07. Miért kellett pont őt megölni? A számomra legkedvesebb (Dobrev kisasszony után) eye candy-t? A harmadik csaj meg tök érdektelen.
VD 1x08. Ez komoly, hogy most mindenkit kinyírnak, akit megkedvelek? Lexi-t vissza! Ász vámpírcsaj. Damont meg egyre jobban utálom.
VD 1x09. Na most ettől kéne dobálnom a hátasokat? Átlagos epizódhoz képest túl jó volt a sztori, viszont gyanúsan rövidre zárták.
VD 1x10. Na ezek is elmennek már a jó édes cenzúrájukba... tudtam, hogy az előző rész csak beetetés volt, és minden valami ilyesmit alapozott meg.
VD 1x11. Jó volt, de semmi egetrengető. Ha ez a szint marad, akkor lefokozódik "majdegyszerszinkronnal" nézőssé az évad végén.
VD 1x12. Még mindig jó kis sorozat ez. Érdekes fordulat, de van még 9-10 részük, hogy kifejtsék. És elérték, hogy érdekeljen.
VD 1x13. Amennyire féltem ettől a résztől annyira bejött. Szépen egyensúlyoztak a múlt és a jelen között, és a csattanó is a helyén volt.
VD 1x14. A sorozat legjobb része. Ez a csattanó nagyon káromkodós lett...
VD 1x15. Nem véletlen nézős még mindig a VD. Simán ott van az idei 3 legjobb újonc között. Újabb nagyszerű részhez volt szerencsénk.
VD 1x16. Átlagos rész, semmi nagy durr. Élvezhető, de csak a csattanó volt érdekes ebben a részben. Kinevezem tölteléknek.
VD 1x17. Nekem tetszett. Jó volt, akciódús, nem unalmas. A vége betalált, még akkoris, ha kiszámítható volt. Valaki szóljon már Caroline-nak, hogy ne próbálkozzon ennyire, felesleges...
VD 1x18. Önmagába véve unalmas rész lenne... ha nem lebegne ott Stefan vérszomja, és Jonathan bácsi szép kis csavarjai a történetben...
VD 1x19. Átlagos rész, csavarok nélkül. Bár ami itt átlagos, azt más sorozatok alaposan megirigyelhetnék.
VD 1x20. Remélem ezzel befejeztük a múltban való játszadozást, mert valami azt súgja akadnak itt érdekesebb dolgok is...
VD 1x21. Kezdünk felpörögni. Iszonyat mozgalmas rész volt. Kemény lesz a finálé. A záró mondatok meg ütöttek.
VD 1x22. Nekem bejött. Eseménydús volt, bár sok felesleges dolog is történt. Főleg, ha ez a "nagy csattanó". Valahogy a vérfarkas téma jobban felizgatott...
VD S1. Iszonyatosan kellemes meglepetés volt. Végig élveztem mind a 22 részt. Nem is kérdéses, hogy folytatom-e ősztől. Csak így tovább!Hozzászólások:
Oldalanként
Nincs ilyen mappa: truemovies
Csiripel a csiripke

Tartalomjegyzék