Főoldal

Twittság: Derült égből család s1


Most következzenek azok a csiripelések, amiket január óta elkövettem a témában. Előre szólok, jó sok volt belőlük.

Csak úgy izzik az éter a #LUX elsõ percében. Engem 6 perc után megvett magának. New Kedvenc született! A CW idén jó újoncokra épít.
- Brittany Robertson félelmetesen kikupálódott a SWINGTOWN óta, amit perpill nézek. Mennyi is telt a LUX és eközött? 1-1,5 év? 19 éves ma amúgy.
---
1x01. Őszintén? 10/9. Nagyon elkapott, szórakoztató, élvezetes és Britt gyönyörű. Egyszerűen imádom. Kötelező néznivaló, minden sablonjával.Magával ragadó hangu
1x02. Kimondom, jó? Eszméletlen. A "főcím"e 10/10, a rész is magasan a CW minőségi átlaga felett könnyed 10/8, a hangulat is csak jobb lett. És a Tabasco...
1x03. Egyenlőre Baze barátjának és Cate vőlegényének nem vágom a szerepét. Ez a rész is meggyőzött arról, hogy a Lux egy szeretnivaló széria.
1x04. Ami engem illet innentől: Mi az a Glee? Lux az idei új király! Hihetetlen jó érzés nézni.
1x05. Aranyfürtöcske szülei szerepet cseréltek és még a sittet is megjárták. Lehetne ennél is jobban hangsúlyozni, hogy még nem felnőttek?
1x06. Tanulság: Nem mindig a helyes cselekedet a legcélravezetőbb. Iszonyú élvezettel nézem még mindig. És június 26!
1x07. Azt a kurva ez nagyon szomorú volt :(( Gyönyörűen használták a municíójukat, és az a Weepies szám... még mindig steak szósz!
1x08. Nézem a részt, és közben végig az jár a fejemben, hogy "ezt a zenét be kell szerezni. Meg ezt is. Oh, te jó ég ez sem maradhat ki"...
1x09. Egyetlen olyan romantikus pillanat volt benne, amikor majdnem elérzékenyültem én is. Zeneileg még mindig csúcs, de a hangulat is jó volt. Bár Bazenek most nem jutott jó húzás...
1x10. Ez a rész nagyon más volt, mint a korábbiak... viszont a végére túljutottunk a drámán, és megint könnycsata.
1x11. Régi idők hangulatát idéző részhez volt szerencsénk -némi spórolásos felhanggal. Nekem bejött.
1x12. A családi túra jelenetek iszonyatosan működtek, de a többi körítéssel sem volt semmi gond. A családi jelenetek viszont mindent vittek.
1x13. Uram isten azt a zárójelenetet... neeeeeeeeee! CW kérlek, kérjétek a folytatást! Tudni akarom, hogy mi jön ezután...Hozzászólások:
Oldalanként
Nincs ilyen mappa: truemovies
Csiripel a csiripke

Tartalomjegyzék