Főoldal

Hazai hírmorzsák

Néhány újdonság azokról a sorozatokról, amelyek bemutatás előtt állnak:


várhatóÚJDONSÁGOK
- Hamarosan érkezik egy "RTL-érdekelt" csatornára a Better off Ted (talán Ted-nek jobb címmel) olyan magyarhangokkal, mint Széles Tamás, Závodszky Noémi és Ruttkay Laura. Szerintem nem nehéz kikövetkeztetni, hogy ki kicsoda lesz.
- Amerikában nem rég éledt fel egy olyan sorozat, melyben egy Bender nevezetű egyén is szerepel. Ez Tv6-Via3 kombó valamelyikére pályázik jó eséllyel. Információink szerint megússzuk a dolgot egyetlen hangcserével.
- A Viasat3-on fog rögvest kikötni a Rizolli & Isles című idei nyári sorozat.
- Szintén rövidesen érkezhet a Bionic Woman is, de nem a Tv2-re.
- A törvény embere (2010 tavaszáról) érkezik az AXN-re már októberben, novemberben pedig megejtődik az év első "éles premierje", mely a minket cseppet sem érdeklő Defenders lesz.

SZINKRONhírek
- Pócsik Ildikó "visszakapta" a True Blood-ot a harmadik évadra, már javában dolgoznak a széria magyarosításán
- A napokban fejezik be "A hős legendája" szinkronizálását. Ezzel a teljes sorozathoz elkészült a szinkron és feltehetőleg az InterCom még idén megjelenteti.
- A Nickelodeon-ra jön hamarosan a "Victorius", melynek szinkronrendezői teendőivel Aprics Lászlót bízták meg.


Hozzászólások:
Oldalanként
Flanker 2010.09.10 15:59:23
Köszi a True Blood infót. Csak pár részt láttam magyarul (az alapján egy apró félrefordítást leszámítva egész jónak tűnt), és derengett a szinkronhang váltás.

Nyilvánosan megeszem a kalapom ha a Better Off Ted az RTL-re jön, bármikor a következő 5 évben..:) A szitkom országos adón itthon halott műfaj, lásd TV2-n a Jóbarátok bukása. A Cool-ra el tudom képzelni, de az "alternatív" (amit imádok) mivolta miatt Sorozat+-n se lepődnék meg. Leginkább a Comedy Centralra illene, ott simán elférne..:)

Joey 2010.09.10 14:36:22
Pócsik Ildikó volt a sorozat szinkronrendezője még az HBO-nál. Aztán ugye ment az SDI-hez, ott Orosz Ildi kapta, de most Pócsik is ott melózik és visszakapta.

Tara hangjai az első évadban:
Soltész Bözse/Kokas Piroska

---

Hát igen ettől a Ted-től én is félek, hogy hol és mikor fog kikötni... Mondjuk az RTL-ben pont ez a jó, hogy ők jó előre beadják oszt hadd szóljon, ha valami gebasz van bármikor előkaphatják. Az már más kérdés, hogy azon a csatornán sztem sitcom életképtelen és nem is illik bele a profiljukba. Remélem lepasszolják a Cool-nak.

Flanker 2010.09.10 09:47:14
A Better Off Ted egy istencsászár szitkom, kíváncsi vagyok a szinkronra.


Viszont: csak nehogy úgy járjunk vele mint az Agymenőkkel. Ott ugye több mint egy év, talán kettő is eltelt a szinkronizálás és a vetítés között. Ezért is jelent meg pl. a spanyol kiadású DVD magyar szinkronnal hónapokkal a magyar vetítés előtt.. Chuck dettó, szintén RTL érdekeltség.. szóval fingers crossed


Benderék tuti TV6 szerintem.


A törvény embere (Justified) jó kis sorozat, piros pont az AXN-nek.


Pócsik Ildikó Tara hangja volt?

Nincs ilyen mappa: truemovies
Csiripel a csiripke

Tartalomjegyzék