Főoldal

Belenéztünk a NIKITA első perceibe!

Nem bírtunk várni estig az első percekkel. A türelmetlenek számára jelezzük, hogy este érkezik majd a rendes kritika, de addigis íme az első pár percről alkotott véleményem.


"My name is Nikita." - című mondattal kezdődik minden. Klasszikus, bevett szokás. Belső narráció. Erre szükség van mert egy óriási kihal lakásban látunk a távolban egy nőt és bár még nem látjuk krisztálytisztán, de azért a nevét már tudjuk. Leül a géphez és elmeséli a történetét. Úgy tűnik idén ez a CW-trend. A 36-ik másodpercben megjelenik simán a cím. Na ez is egy olyan sorozat, ahol nem bánnám, ha a későbbiekben lenne rendes főcím is, de inkább nem álmodozom.

Ezután szépen felpörögtek az események. Két álarcos egyén betör valahová és valami gyógyszerszerű dolgot akar elrabolni. Az egyiküket elfogják. Egy lány. Alex a neve. Majd jön a zseniális szerepbe bújtatott, és azt pazar játékkal megháláló Shane West. Ezzel párhuzamosan tanúi lehetünk Nikita egyik rémálmának, majd felkeres valakit és az orrunkra köti, hogy szerelmes volt egy civilbe meg minden és hogy leakar számolni azzal a szervezettel, aki "tönkre tette az életét". Nagyjából ez a kiindulópont.Az a piros bikinis jelenet egyszerűen óriási. Maggie Q igazán szexy, és nem szégyen beismerni, hogy azzal az egy jelenettel kentek engem kenyérre. Pedig azért Shane West alakítása is megvett nem kell aggódni, és az első 10 percben Ted kislányát is imádtam, noha csak a végén kezdett el "normálisan kinézni".

Egyszóval igen: A Nikita lett az új évad első és egyben legnagyobb kedvence. Nehéz lesz überelni. Hogy ezt miért merem kimondani az első 8 perce alapján? Mert egyszerűen a történet magában hordozza azokat az elemeket, lehetőségeket és szereplőket, akikben nagyon tudok bízni. Ráadásul a pilot különösen izgalmasnak ígérkezik, hiszen ha belegondolunk bár nem feszült tempóban de azért alaposan történtek események, és hangzottak már el fontos dialógok is. Én ezért látom a Nikitában az új évad kedvencét.

Oldalunkon akadozik a képfeltöltés, ezért az egyik Facebook oldalunkon mellékelünk hozzá képeket.Hozzászólások:
Oldalanként
Nincs ilyen mappa: truemovies
Csiripel a csiripke

Tartalomjegyzék