Főoldal

RJ Berger - A hard kor

A sorozatot már ismerjük (ha nem klikk ide). Nekem még mindig nagyon tetszik a pilot és a magyar MTV-nek hála nem is kellett sokat várnunk a hazai bemutatóra sem. Saját termékük és szerintem egy abszolút ütős szinkronnal sikerült megtámogatniuk ezt az egész agymenést, ami itt ránk vár. Márha marad a pilot szintje és nem a folytatásé lesz a mérvadó.


A második rész viszont egyszerűen szar volt. Kár is ragozni. Oké, hogy minden tinisorozat eljátszadozik a gondolattal, hogy a "lúzerből is lehet diákelnök" meg hogy a sportolók kapnak minden summát és hasonlók, de hogy sose nyerjenek ezek a fazonok az már felháborító. És innentől válik unalmassá, félelmetesen gyengévé a klisé. Ráadásul abszolút semmi humor nem szorult a részbe, ellenben óriási nagy minőségbeli visszalépést tapasztaltam.

A szinkronja viszont nagyon tetszik. Steiner Kristóf állandóan kifogja ezeket a lúzereket, viszont a hangja tökéletesen passzol hozzájuk - bár számomra mindig ő marad Mouth. Itt is hihetetlenül jól hozzá a figurát. De sajnos Minárovits Péter nyomában sem érhet, aki egyszerűen fenomenális. Túl azon, hogy a hangját ilyen "kaliberű színészekhez" találták ki baromira képes pillanatok alatt lejátszani a színészét a színről. Engem például baromira érdekelne, hogy tényleg élvezi-e a szerepet, vagy csak annyira penge, hogy úgy jön le, mintha élvezné. Komolyan mondom, hogy fantasztikus. A csaj sem rossz, bár passzolom a nevét.

Bogdányi Titi bújik a lány szerepébe, mármint a dögösébe. Abszolút jól végzi el a dolgát így róla különösebben semmit sem kell mondanom. Dányi Krisztián a faszija (ha jól hallom), na ő viszont kicsit idősnek tűnik nekem a sráchoz képest. De segáz. Az edzőt Faragó András hozza remekül. Más talán nem is szerepel benne, aki fontos lenne. Nekem nagyon tetszik.

A sorozat remekül nyitott, de aztán a második részre visszaesett. A következő rész megint viccesnek ígérkezik, de nem vagyok benne biztos, hogy kelleni fog nekem egy állandóan hullámzó minőségű sorozat. Majd elválik még két esélyt kap, de csak a jól sikerült szinkronja miatt. Azt hiszem ez a legtöbb, amit elmondhatok. 60%
Szinkron: 10/7


Hozzászólások:
Oldalanként
Nincs ilyen mappa: truemovies
Csiripel a csiripke

Tartalomjegyzék