Főoldal

Luxusdoki

Ritkán adok esélyt egy sorozatnak, mikor már javában zakatol, de most muszáj volt. Harmadik rész, szerencsére ismertem az alapot, de ha nem ismertem volna itt "felvilágosítottak" volna. Úgyhogy bele is csaphattunk a gazdagok világába bepillantást nyújtó doki kalandjaiba a napfényes Hamptons-ban. Na ennyit gyorstalpalávalónak. Röviden a szinkron? Nekem abszolút bejön, bár annak nem örülök, hogy Michael nem kapta meg a rendes hangját, de tulajdonképpen nem okozott csalódást az "új hang" sem.


Ez az a sorozat, ami ugyan nem rossz, de ha akarnám sem szeretném betáblázni az életembe. Előszöris orvosos, aztán gazdagok "háziorvosa", majd vegyük még hozzá, hogy van benne ingyen kórház meg meg szerelem és minden, ami ezzel jár. Kőgazdag kiskamaszok, méregdrága pecók és még annál is értékesebb ajándékok. Nem meglepő, hiszen Hamptons a gazdag New York-i elit kedvenc "nyaralóhelye". Nos, aki csípi ezt a világot, az a Luxusdokit is imádni fogja - elég jó cím.

Csapjunk is bele a lecsóba és nézzük kik lettek a hangok. Papp Dani, mint a főszereplő. Az előzetesben meg furcsának éreztem, aztán itt hamar kiderült, hogy remek. Illetve nem is, inkább a pazarhoz áll közelebb. Hasonlóan jónak érzem Dányi Krisztiánt, aki Paulo Costanzo-t szinkronizálja. Az első benyomásom az volt, hogy "a szinkronrendező" mondjon le, de aztán úgy kábé a második mondatánál megértettem és elfogadtam a választását. Kicsit idős, de külsőre abszolút fedi.

Lássuk a nőket. Jill-t Jill Flint játsza, aki majdnem olyan gyönyörű 10-es, mint Zakariás Éva hangja a számára. A nőbe egyből belezúg az ember, hát még ha ilyen szexy hang párosul hozzá. Nem volt nehéz megkedvelni ezt a kettőst. Reshma-nak Kéri Kitty kölcsönzi a hangját, de nem annyira domináns figura, hogy... lényeg a lényeg, hogy bejött.

Nos, ez nem volt egy túl hosszú szinkronkritika, de ami jó, arra nem is kell sok időt fordítani. Jó szinkron, jó slotban és sikeres. Kár, hogy a sorozat annyira nem bejövős. Egy szó, mint száz ez egy nagyon jól sikerült szinkron, amit öröm hallgatni. 90%
Szinkron: 10/9


Hozzászólások:
Oldalanként
Nincs ilyen mappa: truemovies
Csiripel a csiripke

Tartalomjegyzék