Főoldal

Szólíts macsónak

A Majomszeretet óta nem láttam sorozatban Priestley-t, úgyhogy nagyon kíváncsi voltam rá. Ráadásul azért, mert a BH90210-ben imádtam, és itt most egy teljesen ellentétes karaktert hoz. Egy "ifjú Hank Moody" kaliberű autóügynököt, akinek karakterén múlik, hogy ez az egy kamerás sitcom bejön-e az embereknek van nem. Ugyanez a kijelentés igaz is a szinkronjára, ami... De erről majd később. Előbb magáról a sorozatról pár szót.


Richard Fitz egy autóügynök abból a fajtából, aki mindig megkapja, akit akar. Állandóan csak kefél mígnem egy nap... Nos egy igazi nyuszinak nem lesz köze egy csúnya-csúnya balesethez. Utána megpróbál megváltozni a vagány fiatalember. Persze csakis miután még jól lerészegedett és megtudta, hogy az apja kiteszi a vállalkozásból. És tádámm, felbukkan Larry, aki Fitz lelkiismerete.

A sorozat humora az elején mindenképpen a csajozásban rejlik. Vagyis inkább Fitz laza karakterében, ami nagyon jól áll Jasonnek. Utána meg azon, hogy eladjon egy megjavított szépséget egy kómás nőnek, ami kissé... Nos, hát igen. De Fitz és ez a sorozat már csak ilyen. Egy rész alapján szimpatikus, bár nem illik bele a több kamerás sitcom péntekembe, és mivel a Comedy-nél még véletlenül sem pontosak a kezdések így a felvételi mód sem ajánlott. Valószínüleg csak ezért nem fogom tovább nézni.

Jason Priestley új magyarhangot kapott. Legalábbis nekem új a Bozsó Péter páros. Ugyanakkor a jegyzőkönyv kedvéért szeretném leszögezni, hogy bár csalódott vagyok a választást illetőleg, mégis abszolút bejön. Jó választás, mert az ő hangjában benne van a kellő vagányság és sárm, ami kell a karakterhez. Abszolút szokható páros, és már elsőre is tetszetős. Larry hangja Láng Balázs, aki az abszolút korrekt és pazar választás volt a figurához.

Fitz apjának tetszik Forgács Gábor, és a csajokkal is minden rendben. Roatis Andit kegyintgeti Fitz, Kiss Virág a kómában lévő csaj lánya, és van még egy (számomra mindenképp) újonc hang is Meghannak, Czirják Csilla. A csaj felhozatal tehát nem csak erős, de teljesen kellemes is. Nem mintha ezen szereplők annyira fontosak lennének, de hát... Ja igen, és van itt nekünk még Josh-nak egy Varga Rókusunk is.

A szinkron végső ítélete az, hogy jó. Mindenképpen kevés a baklövés benne - ha van is egyáltalán. A sorozat maga kellemes, mulattató, de nem nevetséges és az az érzés is elmarad, amit mondjuk a Kaliforgia kitud váltani az emberből. Igen, valami nagyon hiányzik ebből a sorozatból. Erős mezőnyben kell nézősnek maradnia és erre kevés az esélye, pedig tényleg egész jó kis sorozatról van szó. Olyan reggeli ébredés utáninak tökéletes választás. ! 80%
Szinkron: 10/8


Hozzászólások:
Oldalanként
Nincs ilyen mappa: truemovies
Csiripel a csiripke

Tartalomjegyzék