Főoldal

MOST ÉRKEZETT: DiNozzo új hangot kap!

A Tv2 állítja, hogy nem volt így tervezve. Én már néhány éve is szabályosan rettegtem ilyesmitől, mikor először bajba keveredett a színész, de úgy tűnik a szinkronszerepére eddig nem volt befolyással az, hogy milyen zűrős volt a magánélete. Mondom, MOSTANÁIG.
Alig fél órája írta a Tv2 twitterén, hogy a no.1 krimi sorozatukban hangcsere fog történni. Hivatalos indoklást egyenlőre még nem kaptunk, de elég egyértelműnek tűnik a dolog. Persze ezzel is szokás szerint a már 5-6-7 éve néző rajongók veszítenek, de DiNozzo esetében még bárhogy elsülhet a dolog. Sőt!

Miért érzem úgy, hogy előre bocsánatot kell kérnem? Na mindegy. A lényeg, hogy Damu Roland távozik Michael Weatherly új hangja pedig még véletlenül sem a Sötét angyalból fog érkezni. Valahol egy hasonló hangot igyekezett a szinkronrendező keresni, és figyelembe véve annak a színésznek a kvalifitásait, aki végül megkapta talán nem is hibázott (olyan nagyot). Ez nem kívánság műsor, így a rajongóknak el kell viselniük az állandóan vicceskedő, és filmes idézetekkel előrukkoló karakter szerepében valaki mást mostantól. Az új hang szintén egy közepes-magas hangterjedelemmel rendelkező, tapasztalt színész. Sorozatból leginkább a CSI - Helyszínelőkbeli Gregje ugrik be.

Schmied Zoltán érzésem nem a legrosszabb választás, így a történet ezen szakaszában még bizakodó vagyok.Hozzászólások:
Oldalanként
Goku2000 2010.12.01 18:54:15
Schmied Zoltánt sűrűbben is foglalkoztathatnák! Az ncis-t pont nem nézem. Gyanítom, jó darabig hiányolhatom még a hangját a szinkronból.

Nincs ilyen mappa: truemovies
Csiripel a csiripke

Tartalomjegyzék