Főoldal

Bezár a bazár

Már a hét elején jeleztük a közösségi oldalainkon, hogy kimerült a gépezet és a creator úgy döntött lelövi a műsort. Saját kezével vet véget ennek a remek sikersztorinak. Most ennek részletezésébe megyünk bele egy teljesen hivatalos bejelentésben, amolyan félhivatalos sajtóközlemény formájában. Úgy, ahogy csak Joey képes rá.
"A döntés nem újkeletű. Akik régóta olvasnak minket, azok nagyon jól tudják, hogy már rég érett a dolog. Majdnem befejeztük, mikor jogtalanul vették el a Sláger és a Danubius frekvenciáját, de végül az utolsó szög nem került be a koporsónkba. Akkor. Azóta sok víz lefolyt a Dunán. Többek között az új Médiatörvény, vagy mi a szar, amit annak neveznek, illetve az utóbbi időben ért magánéleti kudarcok miatt érzem elsősorban azt, hogy ezúttal nem a váltás ideje jött el, hanem a végleges búcsúé. Legalábbis részemről.

Ismét csak akkori önmagam tudom ismételni. Ez nem az az ország, ahol van kedvünk írni, cikkezni, publikálni, vagy foglalkozni a dolgokkal. Kifáradtunk. Az igazság az, hogy minden összejött, kimerültünk, úgy érzem egy Magazin és a Blog nem összeférhető dolog. Másképp kellett volna ősszel neki állnunk. Nagyon jól rajtoltunk el itt a Magyarszinkronon, örömmel fogadták mind az Olvasók, mind a Magyarszinkron csapata, és mi ezért végtelenül hálásak vagyunk. Illetve mindazért a sok jóért, ami az elmúlt másfél évben ért minket az együttműködésünk megkezdése óta.

Lehet, hogy hirtelen hoztam döntést, de úgy érzem időszerű egy kicsit reálisabban hozzáállni a dolgokhoz. Nem is csak az időszerűség miatt, hanem mert ennyi idő nagyon kitudja venni az energiákat. Belülről szépen lassan felemészt. Ez az öt év csodálatos volt. Tényleg, komolyan mondom. És aki a helyemre kerül majd biztosan jól fogja érezni magát, egy nagyon jól működő gépezet tagja lesz. Remélem lesz utódom. Tisztában vagyok vele, hogy az ember életében 7 éves periódusok játszanak szerepet, én mégis a kevesebb híve vagyok, már csak a változatosság miatt. Ez a munka változatos volt, ezért csináltam eddig, és ezért élveztem az utolsó percéig.

De elég volt a álmodozásból. Ideje felnőni, ahogy mondani szokás. Nálam ez már hatványozottan időszerű volt. Ugyanúgy, mint ahogy tegnap még azt sem tudtam volna elképzelni, hogy én valaha is kaszáljam a Supernatural-t. Pedig megtörtént. Az élet rákényszerített erre a kínos lépésre. Ez is fáj. Mint ahogy sok kiváló idén véget érő sorozat halála is. Az utolsó pár részre még velük tartok, de aztán abbahagyom ezt a sorozat pusztító életformát. Már nem érzem annyira jól benne magam, mint régen. Talán egy kicsit megkomolyodtam. Lehet csak levegőváltozásra van szükségem, egy kis pihenőre és talán máskor, más körülmények között még újra találkozunk. Nem tudom mit hoz a jövő, egyenlőre köszönöm ezt az öt évet mindenkinek, aki ezen a hosszú úton egy kicsit is velünk tartott. Köszönöm, Ti vagytok a világon a Legjobbak!"

Joey a Joey News Ajánló alapítója és főszerkesztője volt 2006. február 12 és 2011. február 12 között. 2007 tavaszán megalapította saját díját, a Halhatatlanokat. 2009 tavaszán elindította az oldal Twitterét, majd ősszel csatlakozott a Facebook hozzá, így nyújtva minél szabadabb közösségi élményt Olvasóinak. 2010. augusztus végén költözött át az egész oldal a Magyarszinkronra, és vált még népszerűbbé. Ez persze az egész blog formátum halálát is jelentette egyben, de Joey mindig is nagyon élvezte az újabb kihívásokat. Jó kapcsolatot ápolt a magyar szinkron szakmával.

Joey végleg távozik a JNA éléről, de mint elmondta nem tartja teljesen kizártnak, hogy továbbra is a Magyarszinkron csapatát erősítse. Szeretett ide írni, élvezte az újabb kihívásokat, de most más projectjeire szeretne koncentrálni. Nem tartja elképzelhetetlennek továbbá azt sem, hogy idővel akár egy új helyen valami újba kezdjen, de véleménye szerint az egészen biztosan blog lesz és nem is szakmai. "A szórakozás a lényeg. Amíg élvezed, amit csinálsz, addig minden perc megéri. Onnantól, hogy az egész munka... Hagyd abba, és lépj tovább."

 

FRISSÍTÉSEK 2011 SOROZAT
I. félév, II. félév
FRISSÍTÉSEK 2011 FILM
I-VI.; VII-XII.
FRISSÍTÉSEK 2010Friday Night Lights
SmallvilleHozzászólások:
Oldalanként
Nincs ilyen mappa: truemovies
Csiripel a csiripke

Tartalomjegyzék