Főoldal

Zsaruból sosem elég

Az indulással megvett magának. Legalábbis zenei részen. Más területeken pedig a szinkronját éreztem olyan erősnek. Igazából az a legnagyobb baj ezzel a sorozattal, hogy semmi újat nem ad, de nagyon jó. Aki pedig szereti a tipikus dolgokat, az egy kaptafára készülő krimiket azt hiszem új kedvencet köszönthet a Zsaruvér című munkában. Bevallom, nekem tetszett annyira a pilot és szinkronja, hogy tovább is folytassam, ha nem épp most készülnék szakítani egy életre a sorozatnézős életformával.
Több generációs rendőrcsalád. Első ránézésre itt ki is merül a történet. Adott egy nyugdíjas nagypapa, egy rendőrfőnök apa, egy nagy menő, de kissé felelőtlen háborút is megjárt fia, aki zsaru, valamint még egy srác, aki a Harvard jogi karán végzett majd zsarunak állt. És ha jól vettem ki akkor van egy lány is, ő meg ügyész. Valamint volt még egy testvérük, aki rendőr volt, de őt bevetés közben lelőtték. És amennyire nekem lejött az sem egy egyszerű történet, úgyhogy lesz mit felderítenie a legijfabb Reagannek. A sorozat pedig nyomozásokról fog szólni gondolom Danny részéről, és a többieknek csak az életüket fogja kísérni időnként be-betévedő vendégként.

Ez azért is volt remek nyitórész, mert nem csak lefektették a család alapjait, hanem megmutatták hogy mire akar majd kimenni a játék. Lesz belső nyomozás titokban, meg korrupció is és néhány túlfűtött hiba miatt elkövetett ügy is félresiklik majd. Az első részben például Danny volt túl agresszív, de szerencséje volt. Bár az ő figuráját a legkevésbé kedveltem meg, mégis ő a szíve és a lelke a sorozatnak. Ez messziről is ordít róla. A nagyapa meg szimplán rohadt jó fej.

És akkor ideje rátérnünk a szinkronjára. Természetesen nincs ember az országban elbírná viselni Tom Sellecket más hangon, mint Sörös Sándor. Szerencsére ezzel a színész és a rendező is így volt. A páros még mindig csúcs. Már csak miattuk is képes lennék maradni a sorozat miatt, bár annyira sok vizet nem zavar, csak az ő nevével adják el a CBS közönségének a cuccot. Pedig van itt nekünk egy Donnie Walhbergünk is, akihez kissé lehet, hogy meglepő választásnak tűnik, de szerintem nagyon jól passzol Csík Csaba Krisztián. És mivel ugyebár jó párosról van szó ezért a főszereplők alapjai jól vannak párosítva.

Bridget Moynahannak, a kiváló színésznőnek egy új hangot kellett kapnia - nem mintha lenne állandója. Mázlija van, mert Pálfi Kata a fiatal, vagy csak szimplán karrierjének elején lévő színésznő (szinkronban legalábbis mindenképp) remekül hozza azt, amit kell. A párosítással különösebb baj nincs, szokható. Ez a fő. Will Estes is fiatal, számomra viszonylag ismeretlenebbnek számító hangot kapott Kocsis Gergő személyében. Telibe lőttek vele, abszolút jó. De persze annyira senki sem lehet jó az egész szinkronban, mint Csurka László. Rég nem hallottam, pláne nem főszerepben - még ha ez csak főcímet is jelent és kis állandóságot.

A pilot bíztató. Ez tény. Nem szórakoztató, nem is annyira könnyed, de nagyon tipikus és egy kicsit krimis. Nem kimondottan a fiataloknak szól, bár a tempóján azért érződik, hogy őket szeretnék inkább célközönségnek. Mindenesetre nekem tetszett. Nem lesz a kedvencem, és nézni sem fogom, de ha lenne rá időm, akkor ez egy remek délutáni kis krimisorozat lenne. 75%
Szinkron: 10/8

Szereplők:

Frank Reagan - Tom Selleck (Sörös Sándor)

Danny Reagan - Donnie Wahlberg (Csík Csaba Krisztián)

Erin Reagan-Boyle - Bridget Moynahan (Pálfi Kata)

Linda Reagan - Amy Carlson (Nádorfi Kriszta)

Jamie Reagan - Will Estes (Kocsis Gergely)

Nicky Reagan-Boyle - Sami Gayle (Pekár Adrienn)

Henry Reagan - Len Cariou (Csurka László)Hozzászólások:
Oldalanként
Nincs ilyen mappa: truemovies
Csiripel a csiripke

Tartalomjegyzék