Főoldal

Mike & Molly - Ha mi osztanánk szerepet

Hamarosan Magyarországon is bemutatkozik a Mike & Molly. Egyenlőre nem szeretnénk többet elárulni a dologról, de a biztonság kedvéért készítettünk egy "álomcastot", amit majd jól összevethetünk a hivatalossal. Vajon lesz egy találat is?
A sorozatról annyit kell tudni, hogy 2010 szeptemberében indult a CBS-en és az első évada 23 részt fog számlálni. Én eddig 18-at láttam belőle, és azt kell mondjam imádom. Azoknak ajánlom első körben, akik szerették a Két pasi meg egy kicsi-t is, hiszen humorában ahhoz áll a legközelebb. Ám a sorozat legnagyobb vonzereje mégis a remek castingban rejlik. Tökéletes a szereposztása és nálam éppen ennek köszönheti, hogy az évad "legbájosabb" címét vívta ki magának - és nem utolsó sorban a Nevelésből elégséges után a második legjobb újonc vígjátéksorozat címet.

A sorozat főszereplője női oldalról talán a legnagyobb húzónév a showban. Melissa McCarthy-t sokan szeretik kicsiny hazánkban is a Szívek szállodája óta. Éppen ezért mi ragaszkodnánk részünkről Sookiehoz a magyar verzióban is. Billy Gardell-nek viszont nincs magyarhangja, így alaposan elgondolkoztunk azon, hogy kinek is kellene magyarítania. Holl Nándor Kevin James után talán túlzottan is adná magát, így mi mást néztünk ki a szerepre. Nálunk Őze Áron (belegondolva mekkora poén lenne a két Szívek szállodájás hang, akik ott is pár voltak) is sokáig versenyben voltak, de mi részünkről a Bognár Tamás - Faragó András kettősből szeretnénk valakit a szerepre.

És akkor gyorsan fussunk át a mellékszereplőkön. A Balfékek (Community) után szabadon nálam Előd Botond áll a "Carl-hangok" jelöltlistájának első helyén, de Dányi Krisztián és Papp Dániel is szorosan ott lihegnek a nyomában - utóbbi például a 2005-ös Vak igazság című sorozatban már szinkronizálta a színészt.
Katy Mixon-nál nem leszünk válogatósak. Jöhet Kiss Virág az HBO-s sorozat után szabadon. Nyambi Nyambinak sincs állandó hangja, így részünkről mi kiegyeznénk Kálid Artúrral is.
Swoosie Kurtz is nagy fejtöréseket okozott nekünk. A legjobban Básti Julinak örülnénk, de mivel ő túl elfoglalt, ezért valaki másban kezdtünk el gondolkozni. Andresz Kati tűnt a legjobbnak így első átgondolásra. Másodikra pedig beérnénk Kubik Annával is, vagy olyan valakivel, aki hasonlít hozzájuk.

Mike Biggs - Bognár Tamás, Faragó András
Molly Flynn - Braun Rita
Carl McMillan - Előd Botond, Papp Dániel
Victoria Flynn - Kiss Virág (Oroszlán Szonja)
Joyce Flynn - Kubik Anna, Andresz Kati
Samuel - Kálid Artúr
Nagyi - Kocsis Mariann, Martin Márta
Peggy - Vándor Éva
Vince - Forgács Gábor, Borbiczky Ferenc, Kassai KárolyHozzászólások:
Oldalanként
Nincs ilyen mappa: truemovies
Csiripel a csiripke

Tartalomjegyzék