Főoldal

Véletlen szinkron

Mai tárgyunk néhány hete indult a FEM3-on, és a 2009/10-es évadban futott az amerikai CBS csatornáján. 18 részt élt meg, és röviden arról szól, hogy egy harmincas nő összefekszik egy fiatalabb pasival és "véletlenül" teherbe esik. Ezzel le is tudtuk a történetet. Ma nagyon rövidre fogom fogni, ugyanis ez azon kevés sitcom közé tartozik, amely bejön nekem - Jenna Elfman ide, vagy oda. Túl játszott figurák, átlagnál is unalmasabb karakterek, és valami hihetetlen különös... A báj az, ami ebből a sorozatból hiányzik.
Bevallom ilyenkor hatványozottan nem vagyok könnyű helyzetben. Mert maga a sorozat sem jött be, és ezen a szinkronja sem segített valami sokat. Az egyik oldala az érmének az, hogy imádom Zakariás Évát sitcomban. De ha jól számoltam, akkor ez már vagy a harmadik olyan nemrég indult szituációs komédia, ahol övé a főszőke nő. És bár ez első sorban nézőpont kérdése, de szerintem bazi rossz választás volt Dharmának. Mind tudjuk kit szeretek Jenna Elfmanként, és emiatt egy kicsit úgy érzem, mintha ez csak egy olyan "kis tévé, főműsoridő ide vagy oda, a kutya sem fogja nézni"-szintű választás lett volna a rendezőnő részéről. Ezzel persze nem azt mondom, hogy rossz lenne a szereposztás (csak vannak hibái), de Zakariás simán szokható, és a legkisebb rossz címen elfogadhatónak nyílvánítom.

Zack, a fiatal pasi, Pálmai Szabolcs. És bár neki vicces hangja van, az első rész alapján nem éreztem azt, hogy ez a sorozat nekivaló lenne. Hiányzott valami belőle. Talán az a valami, ami mondjuk a Jobb veled-ben megvan (a szintén rémes választás a színészhez) Csőre Gáborban. Az a kis plussz. Így olyannak éreztem, mintha leegyszerűsítette volna az amúgy sem túl komplikált figurát egy papírmaséra.

A barátokat gyorsan letudjuk. Törtei Tünde a barátnőként, nagyszerű. Pikali Gerda viszont kicsit "túljátszotta" (értsd. jobb, mint a színésznője) a figurát. Meg ez amúgy is egy rossz hívás. Grant Shownak perpill nehezemre esik tudni eldönteni, hogy mennyire jó, vagy épp ellenkezőleg Posta Victor hangja. Azt hiszem maradjunk inkább abban, hogy túl fiatal a hangja és hiányzik belőle valami Show megjelenéséből. Ez eddig ugyebár három egy. Jó indulattal. És van még két haverja is ennek a Zack gyereknek. A fekete Renácz Zoltán, a fehér meg Vári Attila. Előbbi nem beszélt túl sokat, utóbbi pedig... ugyanazért nehéz eldönteni, amiért a Narancsvidékben is az volt a figurájánál. Egy részről lehet jó, ha egy kicsit belejön, de...

Mondjuk heten szerepeltek az első részben. Ebből egy esik (maximum) a jó, három az elfogadható-szokható és a maradék három pedig a rossz húzás kategóriájába. Ha ehhez hozzávesszük, hogy az egész sitcomból hiányzik a szerethetőség faktora, akkor bizony azt kell mondanom, hogy mindenkit óva intenék tőle. A pilot sajnos két év elteltével sem lett jobb, és van egy olyan érzésem, hogy a későbbiekben sem lesz érdekesebb a humora. Ezért inkább mindenkinek a Városfejlesztési osztályt, vagy a Született szingliket ajánlanám inkább. Jobb humor, jobb szinkron. 45%Hozzászólások:
Oldalanként
Nincs ilyen mappa: truemovies
Csiripel a csiripke

Tartalomjegyzék