Főoldal

Vásott szülők: A magyarhangok

Mindenkitől előre elnézést kérek a most következő kiborulásomért. A tovább mögött - közvetlen a kanyázások után- a Vásott szülők magyarhangjai.
Még mielőtt megvádolnának elfogultsággal. Hadd mondjak el annyit, hogy kurvára nem voltak nagy igényeim. Ezzel szemben... Oké, nézzük másképp. Lauren Graham újból Lorelai lesz. Pápai Erikának innen is hatalmas köszönet érte. Imádjuk ezt a párosítást és csak és kizárólag miatta fogjuk nézni a sorozatot magyarul.

És akkor aki nem kíváncsi a káromkodási képességeimre és arra, hogyan küldök el egy szinkronrendezőt melegebb éghajlatokra, azok kérem lapozzanak. A többiektől előre is bocsánat.

Hogy a büdös faszba jut bárkinek is eszébe Peter Krause-hoz Hujber Ferenc? Már elnézést. Elnézést is csak azért kértem, mert az én szinkron leosztásomban is ott lett volna Hujber, de ő inkább az a Crosby típus. Ha értitek. De soha, semmilyen körülmények között sem Adam. Ő a család fője, nem pedig egy... A saját érdekemben nem fogom befejezni a mondatot. Egyszerűen nem tekintélyt parancsoló a hangja. Kész, kimondtam.
Először a Sírhant művekben láttam Krause-t. OTt Galambos Péter volt a hangja. Tökéletes. Majd jött itt-ott Selmeczi Roland és Lux Ádám vette át a színészt. És szerintem még a Lux-Hujber kettős között is van pár lépcsőfok, mire hozzájut az ember. És én itt megint csak Hujbert sajnálom, mert kurva sokat fog kapni még, hogy nem dobta vissza önszántából a szerepet.

Tetézzem? Monica Potter. Szeretjük. Imádjuk. Rengeteg mindenben szerepelt, sokan szólaltatták már meg, de a legjobb - túlzás nélkül- Kisfalvy Krisztina. Összeillenek, egyszerűen passzolnak. Kölcsönösen bűbájolják el egymást. És ezzel szemben... Németh Kriszta. Ismét csak elnézést a színésznőtől (imádom és nagy rajongója is vagyok), de remélem egyetért velem abban, hogy mocskosul lelóg Potterről.

Vass Gábor. Nálunk is a kalapban volt. Ő lesz Pápai Erika mellett a másik, aki jó lehet.

Camille-nek Incze Ildikó rémes választás. Előttem, ha Inczére gondolok mindig Bénédicte ugrik be az Hélen és a fiúk-ból. Se Cros, se Julia hangjának nem tudok nekimenni. Egyszerűen nonamek a számomra. Akárcsak Jasmine és a gyerekek. Jasmine. Ha majd nézitek a sorozatot, nézzétek meg Jasmine-t. Ki ugrik be elsőként (meg sokaddiként is)? Pikali. Úgy van fiam, leülhetsz. Vári Attila Joelként nálunk is számításba jött, de ugyanazzal az erővel elvetettük. De halkan jegyzem meg, hogy beválhat.

A gyerekeknek csak szimplán nem akarok neki menni, inkább hagyjuk.

Nem is tudom mi a jó szó rá. Feltalálták már? Ha nem, akkor mi adunk néhány tippet: elActiveozták, leVeraMarsozták, megParenthoodolták, átszappanozták és végül elButabizták. Kár is tovább ragozni, aki ezt a szereposztást "megálmodta"-kiguglizta az nem való a szinkron szakmába és kurvára nagyra értékelném, ha egyetlen stúdió sem alkalmazná. Faszt kell tovább higítani ezt a szakmát... Még egy senki által sem nézett, harmincadrangú szappanoperának is jobb a szinkronja, mint a világ legjobb sorozatának.

Mutatom.

 

Karakter (színész)
Magyarhang
Adam Braverman (Peter Krause)
HUJBER Ferenc
Sarah Braverman (Lauren Graham)
PÁPAI Erika
Julia Braverman (Erika Christensen)
NÁDASI Vera
Crosby Braverman (Dax Shepard)
HARCSIK Róbert
Zeek Braverman (Craig T. Nelson) VASS Gábor
Camille Braverman (Bonnie Bedelia)
INCZE Ildikó
Kristina Braverman (Monica Potter)
NÉMETH Kriszta
Joel Braverman (Sam Jaeger)
VÁRI Attila
Amber Braverman (Mae Whitman)
TORNYI Ildikó
Sydney Braverman (Savannah Rae) HERMAN Lilla
Drew Braverman (Miles Heizer)
CZETŐ Ádám
Max Braverman (Max Burkholder)
GLÓSZ András
Haddie Braverman (Sarah Ramos)
TALMÁCS Márta
Jasmine Trussell (Joy Bryant)
CZIRJÁK Csilla
   Hozzászólások:
Oldalanként
Nincs ilyen mappa: truemovies
Csiripel a csiripke

Tartalomjegyzék