Főoldal

Első évados értékelő

Tudom, hogy ez az oldal főszerkesztőin kívül senkit sem érdekel -általában engem sem szokott-, de néha, legalább fél évente jó ránézni az elmúlt időszak látogatottsági adataira, hogy felmérjük  mik azok a dolgok, amikben változtatnunk kell, hogy még jobban alkalmazkodni tudjunk az Olvasóinkhoz. Ehhez várjuk leveleteiket, észrevételeitek, mindent, ami ahhoz kell, hogy az új évadban egy még erősebb JNA Branddel térhessünk vissza a nyári szünetről.
Tavaly augusztus harmincadikával magazinunk egy óriási változáson ment át. Lecserélte blog jellegét, elköltözött és egy sokkal színesebb, érdekesebb magazinná alakult, ami az elmúlt szezon során folyamatosan változott. Adatbázisunkban pedig ezen 9 hónap alatt több, mint 160 film kritikája, és legalább fél száz sorozat több száz epizódjának leírása került. Emellett gyakoriak a szinkron kritikáink is, illetve szinkron tudósításaink is, melyek töretlen népszerűségnek örvendenek Olvasóink körében. Sőt, a nyár folyamán még néhány hátra maradt interjút is megosztunk veletek.

Nagyon sokan tartottatok velünk az élő eseménytudósításokon is, úgyhogy kijelenthetjük, hogy a Magazinunk legsikeresebb rovata az eddig összesen 40 "adáson" túl lévő LIVEblog. Egyenlőre ennek megy legjobban, így ez a rovat már egészen biztosan visszatér a 6. évadára, melyről egyenlőre nem tudjuk még hány epizódból fog állni, de azt megígérhetjük, hogy több és különlegesebb LIVEolással is készülünk majd.

És akkor most ideje rátérnünk a LEGek LEGjeire. A legolvasottabb cikkünk még 2010 karácsonyán került ki, és azóta is messze ez a legolvasottabb anyagunk. Természetesen a Family Guy-ról van szó. Mégegyszer nagyon szépen köszönöm a lehetőséget a BalogMix stúdiónak, külön kiemelve Dóczi Orsi szinkronrendezőnőt.

Most nem fogjuk felsorolni, mely sorozatok tartoznak be a legolvasotabbak közé, hisz senki sem szeretnénk megbántani. Éppen ezért csak annyit mondunk, hogy idén rekord érdeklődés mellett zajlott a 2011-es Halhatatlanok-Gála. Illetve külön kiemelném, hogy még soha ennyien nem olvastátok a POSZTos tudósításaink sem. Az érdeklődés megnövekedésének én betudom azt is, hogy közel száz alkalommal csipogtunk Pécs belvárosából abban a tíz napban, melyről sok pozitív visszajelzést is kaptunk.

Térjünk rá konkrét számok nélkül a látogatottság alakulására. Hiába volt a lelkes és hatalmas olvasó táborunk az indulás előtt, teljesen a nulláról kellett kezdenünk az építkezést, hiszen immáron nem teljesen blogként, hanem sokkal inkább magazinként kellett funkciónálnunk. Ennek ellenére sok új olvasót szereztünk az elmúlt időszakban, és már a második hónapra megnégyszereztük olvasóink számát, amit az év hátralévő részében lassan, de biztosan, még tovább növeltünk.
Elérkezett 2011, ahol a január, majd a február és végül a június sikerült a legerősebben. Így ezen hónapok a JNA új helyének eddigi legerősebb számai, itteni létünk legjobb időszakait jelölik. Volt egy súlyos mélypontunk is még áprilisban, de szerencsére magunkra találtunk, vagy Ti vissza hozzánk.

Mit is mondhatnék végül, mint hogy várjuk észrevételeitek, tanácsaitok, megjegyzéseitek, kommentjeiteket, bármit, amivel hozzájárulhattok ahhoz, hogy a JNA olyan legyen, amit Ti is szívesen olvastok. Természetesen, ha úgy alakul, hogy szívesen beszállnátok segíteni az oldal szerkesztésébe, akkor se habozzatok! Óriási terhet vennétek le Luke kollega válláról, akinek így több ideje juthat majd a Parenthood fordításokra. Mégegyszer, nagyon szépen köszönöm, hogy Velünk vagytok, hogy Minket választotok. Mi is Benneteket választunk!Hozzászólások:
Oldalanként
Nincs ilyen mappa: truemovies
Csiripel a csiripke

Tartalomjegyzék