Főoldal

BNV: Ismerd meg a házigazdákat: Luke

A következő pár napban bemutatjuk a brandnew Voice című műsorunk házigazdáit. A sorozat első részében közelebb hozzuk hozzátok a műsor rajongói-fordítóját, a Parenthoodot, a New Girlt és a Hart of Dixiet is jegyző, modern családós csókát. Have You meet... Luke?!
Luke (22)
sátánka vadász, csendes kávézós pasi

"Nevess és a világ nevet", ezt mondta egyszer valaki. Na, én a magam részéről minden tőlem telhetőt megteszek ezért, aztán vagy nevet a világ is, vagy nem. De talán majd most kiderül! Egyébként hiszek a Sorsban és hogy nincsenek véletlenek, tehát az sem az, hogy én most itt vagyok. Hogy ez nektek jó-e vagy sem, az majd elválik. Ja, és Girl Power!

 

Miért Luke a művészneved?
A Gilmore Girls miatt, mert nagyon szeretem a karakterét. De elsőre mindenki a Star Warsra gondol, szóval a "Luke, én vagyok az apád" című poént mindenkitől megkapom.

Hogyan lett belőled sorozatfan/rajongói fordító?
A sorozatfanság a Gilmore Girlsszel kezdődött 2008 januárjában. Akkor láttam harmadik-negyedik alkalommal a Sin Cityt, de Alexis mégis csak akkor tűnt fel igazán először. Aztán rákerestem a neten és megláttam nála a GG-t, amit így rögtön be is szereztem és azóta nincs megállás. A fordítás az 2009 áprilisában kezdődött a Tudorok 3. évadával, illetve még előtte egy South Park résszel. Már korábban is szerettem volna fordítani, de akkor jött el az idő és talán a kellő tudás is akkorra lett meg, bár azóta nagyon sokat léptem előre szerintem.

Mondj egy olyan dolgot, amit még senki sem tud rólad.
Mivel senki nem tudja, így még én sem. De ha megtudok valamit, nektek szólok először.

Kis süldő korodban mi szerettél volna lenni?
Először kukás, még 3-4 évesen, mert mindig integettem nekik reggel az ablakból, ők meg visszaintegettek és egyébként is tök jó dolognak tűnt ott állni a kocsi hátulján. Aztán később rendőr akartam lenni, majd pedig színész.

Miről szoktál álmodni?
Számomra fontos emberekről, helyekről, ahol jártam, vagy ahová el szeretnék jutni. És nagyon ritkán sorozatokról, de azok az álmok mindig nagyon jók.

Melyik az a sorozat figura, akivel szívesen leélnéd az egész életed?
A múltkorában erre a kérdésre Katie Cassidy Rubyját mondtam az Odaátból, de most, jobban átgondolva és különösen az egész életet részre helyezve a hangsúlyt, Lorelait mondanám.

Szeretnél elérni országos, esetleg nemzetközi elismerést ebben a szakmában? Ha igen, melyik részén?
Mármint a podcasttel vagy a fordítással? Utóbbival elképzelhető, mert voltak szinkronfordító álmaim, bár mostanában kicsit háttérbe szorultak és más álmok vették át a helyüket. De egyébként akármivel is fogok foglalkozni, nem azt szeretném, ha a munkám miatt emlékeznének rám, hanem azért, aki voltam.

Neked mennyi a gázsid?
Én mindent szeretetből csinálok, a gázsi meg az emberek szeretete és megbecsülése, amiből megélni ugyan nem lehet, de azért időnként jó.

Mit gondolsz, lehet ebben a kis országban egy ilyen, eddig még ismeretlen műfajnak jövője? Miért?
Szerintem lehet, mert sokan vannak a neten, akik szeretik az újdonságokat és egy ilyen felkeltheti az érdeklődésüket, bár valószínűleg fokozatosan találnak majd rá egyre többen, akár mások ajánlására.

És szerinted mennyi az elfogadható ár egy limonádéért? És miért ezt kérdezted tőlem?
Hát, 650 forint egész biztos sok érte, márpedig a kolléga úr egyszer annyiért vetetett meg velem egyet. Szerintem 2-300 Ft a maximum, de nálam jobb limonádét úgysem csinál senki, szóval felesleges vennem.

 

Kedvencek

 • Sorozat: Gilmore Girls, Lost, Melissa & Joey, Modern család,
 • Film: Kincs, ami nincs, Ace Ventura 2, Runaways, Tizenhárom, Tiszta napfény
 • Színész(nő): Amy Adams, Angelina Jolie, Nicole Kidman, Johnny Depp, Ewan McGregor
  Magyarhang: Epres Attila, Bujtor István, Kerekes József, László Zsolt, Anger zsolt / NTK, Györgyi Anna, Pápai Erika, Kassai Ilona, Németh Bori
 • Dal: A nagybetűs Dal a Sweet Child O' Mine a Guns N Rosestól, de mostanában Sashától az I Feel Lonely a kedvenc, végül is csak 13 éves késésben vagyok.
 • Előadó(nő): Madonna, Robbie Williams, Doro
 • Zenekar: Nirvana, Joan Jett and the Blackhearts, Nightwish, Backyard Babies, Nickelback
 • Állat: kutya, macska, tigris, zebra
 • Szín: fekete és kék
 • Kaja/Ital: pizza, gyros/kóla
 • Idézet:Yesterday is history, tomorrow is a mistery, but today is a gift. That's why it called the present.


Hozzászólások:
Oldalanként
Flanker 2011.09.17 03:25:57
Kezdetnek nem rossz..:)

Nincs ilyen mappa: truemovies
Csiripel a csiripke

Tartalomjegyzék