Főoldal

6. rész Halhatatlan és kimondatlan

Hart of Dixie 1x06.

A Tom Amandes által rendezett rész egy nagyon érdekes témakört járt körbe: Inkább lennél hős a gyereked szemében és halott, vagy lennél egy született lúzer, aki minden vagyonát elissza és elszerencsejátékozza. Az élet nagy kérdései, amelyekre lehet éppen Bluebell városkájában találjuk meg a válaszunk. Tetszett a témája, mert elgondolkodtatta a nézőt, volt benne valami, ami miatt különlegesnek éreztük. Mindezt megspékelve jó szálakkal, új és visszatérő szereplőkkel. Így alkotva tökéletes képet.
Szellem, vagy valami sunyiság van a dologban? Mi tudtuk. Zoe tudta. De a város nem hitt neki. Pedig igaza volt. Maga a "fordulat" elég kiszámítható volt, de azt hiszem sokkal inkább a mögötte lapuló tartalom az, ami kiemeli ezt a közhelyek sorából - noha az indok maga is egy közülük. De lapozzunk egy kicsit, hiszen ezzel párhuzamosan ismét felbukkant Zoe anyja, aki lánya bocsánatáért esedezett. Végül a kitartó hivogatása megtérülni látszott, de ebben sokat köszönhet Addynek. Míg ez a család a szeretet jegyében összeborult, addig máshol egyre nagyobb káoszok uralkodtak.

Ilyen például az, ahogy megismertük Magnoliát, Lemon hugocskáját. Tipikus tinicsaj, nincs is mit szépíteni a dolgokon, amit ugyebár Lemon nevel az elmúlt 12 évben. Sokszerű volt, mikor Lavon nemet mondott a ház eladására Georgenak, majd mikor erre rákontrázva kiderült, hogy Magnolia fél, hogy elveszti a nővérkéjét, miután az férjhez megy és elköltözik. Itt lépett közbe George és egy alapos fejmosást tartott Mr. Breelannak, aki ezután a sarkára állt. Az új szereplők között továbbá megismertük Addy férjét is, és újra láthattuk Rose-t is. 88%

6. rész Halhatatlan és kimondatlan (The Undead and The Unsaid)
Írta: Donald Todd
Rendezte:  Tom Amandes

Zoe elüt valakit az erdő szélén, de a város szerint a fickó már legalább egy éve halott...

Zene
"Honey Rag" by Gavin Glass
"I Put A Spell On You" by Screamin' Jay Hawkins
"Mor Yay" by Branden Daniel & The Chics
"My Goodness" by The Belle Brigade
"On and On" by Martinez & Guthrie
"Under Streetlights" by Brooke Annibale
'Wordy Rappinghood" by Tom Tom Club

Amerikai bemutató: 2011. 11. 07.Hozzászólások:
Oldalanként
Nincs ilyen mappa: truemovies
Csiripel a csiripke

Tartalomjegyzék