Főoldal

7. rész Szerelem a teknőcfutamon

Hart of Dixie 1x07.

Úgy tűnik, ha Leila ír egy részt, akkor abban George Tucker egészen biztosan megsérül. A pilothoz hasonlóan csak szuperrelativuszokban lennék képes beszélni erről a részről. Olyan zseniális Zoe és George jelenetekkel, amely megdobogtatták a szívem és visszacsempésztek valamit a reményből az igaz szerelemhez. Tényleg nehéz bármit is mondani róluk, hiszen annyira magával ragadó volt az egész, onnantól, hogy a moziban összefutottak... Szeretem ezt a szálat, mert tényleg látszik rajtuk, hogy összeillenek, de persze a doki érkezése se volt semmi. Már úgy azokat a dolgokat kivéve, amiket Zoéból kiváltott.
És ha már itt tartunk nagyon tetszett a rész Zoe-témája, aki ráébredt, hogy hiába volt együtt 6 évig a pasijával, igazából sosem szerette. Megtudtuk, hogy még sosem volt valódi randija, és hogy tele van félelmekkel ezen a téren. De persze minidg jókor jön az égi szikra: Az igazival minden könnyű. Bezony ám, oda nem kellenek előre kigondolt nagyon gáz (ámnbátor vicces) témák, és nem kell a ruhát se túlstresszelni. Nagyon tetszett Zoe gondolata, hogy előbb magával kellene elmennie randizni és majd csak aztán jöhet végül a pasi. Meg persze azért imádtam Bluebell reakcióját arra is, amikor az étterem előttőlről mondta le a randit a környék egyetlen helyes, szingli pasijával.

Mert ugye Wade-ről meg kiderült, hogy házas, már több éve, bár az asszonypajtásával csak kábé 4 hónapig voltak együtt. Ez az információ nem csak Zoe-t sokkolta, hanem a nézőt is - annak ellenére, hogy simán kinézem Wade figurájából az ilyesmi. Plusz aggodalomra adott okot nekem a rész végén, mikor a csaj azt mondta neki, hogy nem semleges Zoe iránt és azok az arckifejezések, mikor a dokival találkozott... És ott volt a másik szál, elég vicces, de két dolog miatt nagyon érdekes: 1, Mi lesz ezután a mi kis szőke csajszink társadalomban betöltött helyével, és 2, Újra feltámad a láng? Megtörténhet, főleg, mivel George-ot elengedte a teknőcversenyről. Csak szerintem furcsa, hogy az egyetlen szabad estéjét épp egy Woody Allen vetítésen töltötte? Az eddigi kedvenc részem. 96%7. rész Szerelem a teknőcfutamon (The Crush & The Crossbow)
Írta: Leila Gerstein
Rendezte: David Paymer

Zoe úgy érzi eljött az idő, hogy újra randizni kezdjen, ám Bluebell-ben nincs túl sok agglegény... Lemon és Lavon együtt vezetik a teknőc futamot, ahol...

Zene
"(Kissed You) Good Night" by Gloriana
"Bye Now" by Billy D. and the HooDoos
"Ease Your Mind" by Matthew Mayfield
"Paris (Ooh La La)" by Grace Potter & The Nocturnals
"Put Your Good Time On" by Jason Jones
"Ribbon of Red" by Sonia Leigh
"Silverlined" by Bejole
"Sweet Love Grows" by Danny Myrick

Amerikai bemutató: 2011. 11. 14.Hozzászólások:
Oldalanként
Nincs ilyen mappa: truemovies
Csiripel a csiripke

Tartalomjegyzék