Főoldal

9. rész Haladásra, kalózok!

Hart of Dixie 1x09.


Wow! Más szavakat nem is igen merek használni már a Hart of dixie-re, ugyanis egyik epizódja jobban veri a másikat. A kilencedik részről sem túlzás azt állítani, hogy egy újabb strigulát húzhat be magának az „Eddigi legjobb epizód” skatulyájában. Ha ez így megy tovább a dixie már nem csak a legjobb újonc szériaként fog kijönni az évadból, hanem szépen lassan veri az összes többit.
Ez az epizód a tanulságai és a jelenetei 90%-a miatt olyan zseniális. Gondolok itt arra mikor George szülei fűzték Georgeot és Lemont, vagy az összes kalózos jelenetre, hogy az epizód végi tanulságot („Nem a cím teszi az embert”) már ne is említsem. Zseniális volt, ahogy Zoe igyekezett még három pácienst szerezni magának, és imádtam azt is, amin Wade átment. Teljesen felforgatta a karakter világát. Emellett a zsenialitás a négyzetent kezdte el súrolni, ahogy Lemon szivatta George szüleit. És persze maga a Haladás eseménye, eredete és következménye is fenomenálisak voltak. Ilyen egy jó sorozat.

 

9. rész Haladásra, kalózok!

Írta: Debra Fordham

Rendezte: Joe Lazarov

 

Ebben az epizódban Zoe nyugodtan készül a hálaadásra, amit New Yorkban tervez eltölteni, csakhogy Brick keresztül húzza a számításait és Zoenak már csak pár órája marad, hogy 3 új pácienssel álljon elő…

 

Zene
"Every Day's A Holiday" by The JaneDear Girls
"I Can't Be Satisfied" by Nikki Lane
"Love's Got It's Pros and Cons" by Adam Zelkind
"Melancholy Moment" by Jane and Anthony
"Rollin'" by Gerrit De Boer
"Shotgun Girl" by The JaneDear Girls
"Still Runnin'" by Jonathan Singleton

 

Amerikai bemutató. 2011. 11. 28.Hozzászólások:
Oldalanként
Nincs ilyen mappa: truemovies
Csiripel a csiripke

Tartalomjegyzék