Főoldal

Melissa & Joey: Kedvenc sitcomunk rémes leosztásban

Nos, míg mi az eredetiben követők és a széria nagy rajongói várjuk a nyári folytatást, addig a Magyar televízió volt olyan szíves és az Elcserélt lányok után ezt is beválogatta a Disney's csomagjából a kínálatba. Először örültem neki, majd mikor végre megláttam a leosztást... bár ne tették volna. A Parenthoodnál is rémesebb szinkron van készülőben? Ám ez megmagyarázza, hogy miért rejtik el annyira...
Nem is nagyon látom értelmét tovább húzni a dobpergést. A lényeg, amit nem árt tisztázni, hogy a szinkron az egyik kedvenc helyemen, a BalogMixben készül. Elnézve a leosztást... Őszintén mondom, hogy hatalmasat csalódtam a szinkronrendezőben.

 

Melissa    -    KOVÁCS PATRÍCIA

Joey        -    SCHMIED ZOLTÁN

Ryder     -     BARÁTH ISTVÁN

Lennox  -     MOLNÁR ILONA

 

Magyar szöveg : Dr. HALÁSZ BLANKA

Vágó : KOCSIS ÉVA és KATONA EDIT

Hangmérnök : GYAPJAS KÁROLY

Gyártásvezető : BOGDÁN ANIKÓ

Szinkronrendező : VAJDA ISTVÁN

 

Van vajon értelme forronganom? Ki tudja. Mindenesetre azt megjegyzem, hogy eszméletlen hatalmas elmebeteg gyökérnek kell lenni ahhoz, hogy cirka 10 év után lecseréljék valaki állandó hangját, aki nélkül a hölgy rajongói el sem lennének képesek viselni mást... de hát ez a showbiznisz. Ezért fikázzák (teljesen joggal) a legtöbb szinkront.

 

Ezek után remélem már senki sem várja a január 20-ai, péntek éjféli premiert. Ismétlés valamikor másnap. Kit érdekel?Hozzászólások:
Oldalanként
Nincs ilyen mappa: truemovies
Csiripel a csiripke

Tartalomjegyzék