Főoldal

Befutó: Befutottak a magyarhangok

Dustin Hoffman úgy gondolta, hogy eljött számára is az idő, hogy televíziózásra adja a fejét és lenyergelt rögtön a legjobb istállóval. David Milch (Deadwood) legújabb sorozatát január 30-tól (az amerikai premiert követő naptól) már az HBO GO és on Demand nézői is elérhetik. Az HBO nézői számára sem kell sokal többet várniuk, hiszen február 6-tól minden héten benyergel a Diploma előtti színészóriás.
A magyarszöveget Seres József fordítja, de a szinkron sincs rossz kezekben. Erről Juhász Anna gondoskodik.

 

Dustin Hoffman / Chester Bernstein                  Tahi Tóth László

Dennis Farina / Gus Demitriou                          Vass Gábor

John Ortiz / Turo Escalante                               Széles Tamás

Kevin Dunn / Marcus                                        Gesztesi Károly

Ritchie Coster / Renzo                                      Seder Gábor

Jason Gedrick / Jerry                                       Zámbori Soma

Ian Hart / Lonnie                                               Galbenisz Tomasz

Richard Kind / Joey Rathburn                           Kerekes József

Tom Payne / Leon Micheaux                             Czető Roland

Gary Stevens / Ronnie Jenkins                         Gubányi György

Nick Nolte / Walter Smith                                  Reviczky Gábor

 

További információk az HBO.hu oldalról:

 

A Befutó bepillantást enged a lóversenyzés és a sportfogadás kulisszái mögé – a lótulajdonosok, a futtatók, a trénerek, a zsokék, a fogadók és az egyéb szerencsejátékokban utazók világába. Michael Mann és David Milch zseniális szereplőgárdával dolgozhatott – élén Hoffmannal és Nolte-val. Az epizódok elkészítésében a két vezető producer szorosan együttműködött: Milch mesterien irányította a forgatókönyvírást, Mann pedig minden szempontból felügyelte a sorozat készítését.

A Befutót a kaliforniai Santa Anita versenypályán és egyéb Los Angeles-i helyszíneken forgatták.

A főcím alatt a Massive Attack Splitting The Atom című száma hallható.

 

A történetről

A sorozat kezdetén Chester „Ace” Bernstein (Dustin Hoffman) hároméves börtönbüntetés után szabadul (később megtudjuk, hogy a társa bűne miatt ült). Sofőrje és testőre, Gus Demitriou (Dennis Farina) várja kint, aki egy 2 millió dolláros ír ló futtatójának adja ki magát, miközben a lovat valójában Ace vette nemrég. Egy zseniális, de rossz hírű tréner, a perui Turo Escalante (John Ortiz) bemutatja a szóban forgó, nagy becsben tartott ír telivért, akit jelenleg állatorvos barátnője, Jo (Jill Hennessy) vizsgál. Eközben a veterán edzőből lett lótulajdonos, Walter Smith (Nick Nolte) óvatosságból nem veri nagydobra a „Big Horse” nevű, ígéretes lovával kapcsolatos reményeit. Persze azt nem tudni, hogy miért óvatos, de az kiderül, hogy sötét és botrányos múlt van a ló mögött.

Egy másik történetszálon a négy mindenre elszánt szerencsejátékos – Marcus (Kevin Dunn), Renzo (Ritchie Coster), Jerry (Jason Gedrick) és Lonnie (Ian Hart) – összedobja, amije van, és felteszik Jerry megérzésére, a nap nagy dobására, ami nem más, mint a sokat fizető hatos kötés.

A sorozatban találkozunk még zsokékkal: a kezdő zsoké Leonnal, más néven „Bug Boy”-jal (Tom Payne), a zsoké ambíciókat dédelgető lovászlánnyal, Rosie-val (Kerry Condon), a tehetséges, de részeges veterán zsokéval, Ronnie Jenkinsszel (a legendás exversenyző, Gary Stevens alakítja), valamint Joey Rathburn zsokéügynökkel (Richard Kind).Hozzászólások:
Oldalanként
agig112 2012.01.31 17:03:03
Painttel kicsinyítsd le a képet akkorára (Shifttel az aránytartásért vagy a megfelelő menüponttal, bepötyögve a pixel értéket), amekkorában be szeretnéd szúrni és azt rakd be az oldalra. Akkor nem lesz ilyen pöttyös és nem terhelik fölöslegesen az olvasó sávszélességét. Köszi. :)

Nincs ilyen mappa: truemovies
Csiripel a csiripke

Tartalomjegyzék