Főoldal

Hart of Dixie: Nézettség, Spoilerek, Előzetes

Ahogy mondani szokás ebben a bejegyzésben minden egy rakáson lesz. Kezdve a legfontosabb casting újdonságokkal, a tegnap esti nézettségi adatokkal, Leila Gerstein legújabb spoilereivel, valamint megmutatjuk, hogy mi is várható a következő részben, ahol Dr. Zoe Hart-nak lesz egy óriási titka. Az epizód leírásra azonban péntekig várnotok kell, bocsika.
Hírek:

 • Kezdjük rögtön a legfontosabbal. NÉZETTSÉG. Sajnos, ahogy erre számítani lehetett a nézettség csökkent. Méghozzá nem is keveset. Az, hogy a 12%-os csökkenés megmarad-e, vagy esetleg visszatalál-e önmagához a jövő zenéje. Ennél nagyobb baj, hogy a Pletykafészek verte ezen az estén. Az 1,68M és a 0.7-es 18-49-es mutató minden, csak épp nem bbíztató. Reméljük jövő héten helyre áll a rend, hiszen már az is elég lenne, ha a Pletykafészket verné.
 • CASTING: A 2011-es American Idol győztese, Scott McCreery (18) április 23-án beugrik a sorozatba, hogy saját magát alakítva előadja a "The Trouble with Girls" című slágerét. Első albuma a "Clear as Day" a Billboard lemezeladási listáin az első helyet is megszerezte, így ő a hatodik Idol győztes, akinek ez sikerült. A dal egy fontos jelenetben fog felcsendülni Zoe és George között.
 • Itt az ideje, hogy áttérjünk a SPOILERekre:
  • Leila Gerstein elárulta, hogy rengeteg szerelmi háromszöggel fogunk találkozni az évad második felében. Valamint újabb konfliktusok is kibontakoznak a szemünk előtt.
  • Leila szerint az, hogy Lemon látta az anyját a 10 epizód végén megváltoztatta őt, és emiatt egy kicsit más Lemonnal találkozhatunk a folytatásban. A kapcsolata George-dzsal is hullámvölgybe kerül.
  • Wemon: Még többet láthatunk majd a legendás Wade-Lemon kettősből.
  • A 13. rész egy újabb helyi rendezvényen fog játszódni. Ezúttal a pitéé lesz a főszerep. Zoe Judsonnal és Rose-zal megy el a bálba, ahová Lemon szerez az apjának egy randit. Leila Gerstein írt az epizódot.
  • Leila így poénkodott a szezon végévvel kapcsolatban: "Eszelős csattanót fogunk írni, úgyhogy a csatornának mindenképp folytatnia kell."
 • És a végére hagytuk az 1x12-es epizód ELŐZETESét. Tessék élvezni skacok:


Hozzászólások:
Oldalanként
Nincs ilyen mappa: truemovies
Csiripel a csiripke

Tartalomjegyzék