Főoldal

12. rész Szeretők és a titkaik

Hart of Dixie 1x12.
 
Dr. Zoe Hart-ból egy Carl nevű szerető vált. Hát igen, ez van, ha az ember titkolózni kezd. Mindenesetre érdekes volt látni elejétől végéig ezt a folyamatot, ami lezajlott AnnaBeth-tel. A Wade-ben leledző továbbra is olthatatlan szenvedés már kevésbé hatott ennyire frissen rám. Bár bevallom az elején reménykedtem, hogy Tomnak, vagy Bluebell néniéinek kicsit nagyobb szerepük lesz az epizódban, de sajnos helyettük be kellett érnünk csupán Judson visszatérésével, akit szintén jó rég nem láttunk már. De az élet már csak így megy.
Az epizód főtémája mindenképpen Lemon és a természete volt. Amivel elfojt vagy megfojt másikat, mint tette ezt Annabeth-tel. Bár be kell valljam, imádtam a boldog, ugrándozó Zoe-t, és ettől a titkolózástól csak még izgalmasabbá vált az egész barátság a számomra. Imádtam, hogy Zoe a páciensén keresztül adott tanácsot saját magának és ahogy bátor Nőt faragott a legjobb -és ezeddig egyetlen- barátnőjéből. Azt hiszem érdemes kitérni az ehhez kapcsolódó, de másik szálra is. Nevezetesen arra, hogy hogyan éli meg George Tucker, vagy bármelyik másik férj azt, ha a nője ilyen fontos pozícióban tündököl. Nos, a válasz az, hogy nehezen. Eléggé. Lemont eleve nagyon nehéz elviselni, pláne mikor feszült. Ezért is tetszett két jelenete Georgenak. Az egyikben mikor a másik ügyvéddel italozgat - bár itt némiképp hiányoltam valami reakciót a végéről-, a másikban pedig kiosztotta Lemont, ami szintén az epizód egyik legbátrabb pillanata volt. Lehet versenyeztetni őket.

És ugye ezek mellett csücsül a Levon-Wade barátság, Wade szenvedése és azt hiszem más lényeges dolog nem is volt. Ja, de, Jude visszatérése. Hát igen, és azt hiszem az utolsó jelenetben adta meg neki az esélyt, hogy valamiben neki is legyen része. Nos, legalább egy fél évadot kibírt szingliként, ez is több, mint a legtöbb szériában. És Zoe előtt egyszerűen le a kalappal. A nyitó jelenetben, a Lemont játszósban és a beöltözött jelenetben szerintem minden benne van, amiért Rachel Bilson álmaim nője. És hogy hogy tetszett végülis ez a rész? Azt hiszem George Tucker tánca mindent elmond.
 
12. rész Szeretők és a titkaik (Mistress & Misunderstanding)
Írta: Beth Schwartz
Rendezte: James Hayman
 
Zoe-nak barátnője lesz, de nem olyan. Bár kapcsolatukat titokban kell tartani, a nő házas is... de még mindig nem azért. Azonban mindenki elkezd találgatni és gyanakodni, vajon mitől olyan boldog Zoe. Aztán egyszer csak felbukkan Jude...

Zene
Tift Merritt – “Sweet Spot”
Sugarland – “Stuck Like Glue”
Wilson Phillips – “Hold On”
Miranda Lambert – “Baggage Claim”
Gloriana – “Wanna Take You Home”
Amerikai bemutató. 2012. 01. 30.Hozzászólások:
Oldalanként
Nincs ilyen mappa: truemovies
Csiripel a csiripke

Tartalomjegyzék