Főoldal

6 éves a Joey News Ajánló

2006. február 12-én indult világmegváltó hódító útjára a "Joey szerint a világ" - mely az év áprilisától nevet váltva már inkább a sokkal komolyabb című Joey News Ajánló néven folytatta tovább. Az első cikk már másnap este megjelent olyan röpke írásokkal, mint az Így jártam anyátokkal, a Nevem Earl, Utálunk Chris!, Four Kings, Házi háború és a Nancy ül a fűben. Ebből a hat szériából már csak ketten vannak talpon, és bár igazából mindkét életben maradt széria nézését folytattam azóta mégis mi inkább az elsővel foglalkozunk sűrűbben.
Az első négy évet még a freeblog keretei között töltöttük folyamatosan javuló és rekordot rekorda halmozó látogatásokkal. Ám 2010 őszén úgy éreztük eljött az idő, és ideje előre ugrani egy nagyot. Így társultunk végül a Magyarszinkron.hu-val, ahol azóta is vígan éldegélünk, mint hal a vízben. Az ő jóvoltukból eljuthattunk szinkronokra, interjúkat is készíthettünk nagyszerű színészekkel és ami mindennél fontosabb, ezeket az élményeket sikerült is mind visszaadnunk. Legalábbis remélem. Az elmúlt két év csúcs irásának a JNA főszerkesztője mind a mai napig a Family Guy írást emlegeti.

Az elmúlt egy év azonban vízválasztó volt. Magazinunk főszerkesztője elhagyta az országot, így az ideje a szerkesztésre is jóval kevesebb, mint volt. Ez azt hiszem alaposan meg is látszik a heti megjelenéseken, hiszen a korábbi napi posztolás helyett manapság már inkább csak heti két-három cikket publikálunk - töretlen népszerűség mellett. Cserébe azonban 2011 őszén elindítottunk egy podcast műsort, amely mindent egybevetve már túl van 20 adáson és több órányi beszédtémát szolgáltatott. A műsorból igaz, hogy azóta összeegyeztethetetlenségi okokból kifolyólag távozott Jess, de Joey műsorvezetőtársa Luke szerencsére semmi pénzért sem hagyná ki az adásokat, amelyek egészen biztosan folyamatosan fognak érkezni májusig, néhány szünettel közbe iktatva természetesen.

Ám akik a jövőt szeretnék kicsit szemlélni, számukra is jó híreink vannak. Hamarosan ugyanis vadonatúj... Najó, ez még maradjon egyenlőre titok. Emellett továbbra is hétről-hétre vendégünk lesz a Hart of Dixie, a Parenthood epizód leírásai is folytatódnak, valamint két-három részente jönnek a Once upon a Time, illetve a Revenge és River sorozatok leírásai, összefoglalói is. Emellett pedig rögvest új szinkronkritikákkal és vendégírásokkal várunk mindenkit. Újjuljunk meg együtt!Hozzászólások:
Oldalanként
Joey 2012.02.13 22:47:10
A kicsi Joey nagyon szépen köszöni :) Még sok születésnapot együtt, Nagy Tesó!

Magyarszinkron.hu 2012.02.13 13:12:56
A Nagy Testvér nevében is kívánok habos, babos születésnapot kicsi Joeynak:))

Nincs ilyen mappa: truemovies
Csiripel a csiripke

Tartalomjegyzék