Főoldal

17. rész A szív szava

Hart of Dixie 1x17.
 
Annyira közel voltam ahhoz, hogy áradozzak erről a szünet utáni visszatérésről, mikor jött a zárójelenet, ami egyszerűen fenséges volt egy olyan ostoba cliff-fel lezárvva a 40 perces gyönyört, amire szavak sincsenek. Úgyhogy jelenleg az értetlenség küszöbén állok, és ez elég pocsék hely. Ehhez képest semmi volt, amikor Bobby feltámadt a Dallasban, pedig olyan gyönyörűen építették fel az egészet, ahogy megint minden Zoe érzései körül forgott, ahogy kerülgették egymást George-dzsal, és ahogy a másik szál (ismét Wade) szállította a humort, bár tény és való, hogy Shelley ezt is lenyúlta tőle.
Kapcsolatok. Ezt szeretem legjobban ebben a sorozatban, és ez a rész is tartotta magát hozzájuk. Ahogy George és Zoe a kevés közös pillanatukkal ellopják mindenki elől a műsort... Van kémia a színészek között, vagy csak szimplán annyira szeretek Bluebellben lenni, hogy a karaktereket ismervén elhiszem a dolgot. Ez valahol az írók érdeme, és Rita Mimoun remek részt rakott össze nekünk - kár, hogy a sorozat közben sorozatminimumra csökkent.

Én már az előző részben sem értettem Lemon miért nem akar inkább Zoe barátnője lenni, hogy az megőrizze a titkát, de egyszerűen élvezet volt nézni, ahogy a terve rommá omlott. Tetszett az is, ahogy Zoe és az apja kapcsolatát végül megoldották, kevés kínos pillanattal, több távolságtartó momentummal és a kétségbeesett beismeréssel a végén. És a zenei világ, amit még muszáj kiemelnem. Ebben a részben még mintha a szokásosnál is jobb lett volna - tessék csak Dr. Hart belépőjére gondolni. Wandát nagyon csípem, wáú.

17. rész A szív szava (Heart to Hart)
Írta: Rita Mimoun
Rendezte: Tim Matheson
 
Miután Zoe felhívta az apját a városba érkezik, hogy megműtse George apját...

Zene
"Broken Trees" by Preacher's Sons
"Down To The River" by The Cadillac Black
"Heart Like A Railroad Track" by Trickbag
"Just a Kiss" by Lady Antebellum
"Sick of Me" by Miss Willie Brown
"The Bump" by Deer Tick
"You're All That Matters to Me" by Miss Willie Brown
Amerikai bemutató. 2012. 04. 09.Hozzászólások:
Oldalanként
Nincs ilyen mappa: truemovies
Csiripel a csiripke

Tartalomjegyzék