Főoldal

19. rész Végzetes vakáció

Hart of Dixie 1x19.
 
Ragadd meg a pillanatot. Épp vicces, hogy alig pár perccel ez a rész megtekintése előtt estem át egy ugyanilyen beszélgetésen az egyik lakótársammal. Tudtam, hogy ez a rész nem fog csalódást okozni, és hála az égnek nem is okozott. Pontosan annyira volt humoros, amennyire egy ilyen helyzetben lennie kellett és pont azokat a kártyákat játszotta ki, amelyek kellettek a "majdnem tökéletes" rész címkéhez. Az kétségtelen, hogy ez is felkerül a Dixie kedvenc részeinek listájára.
Két szálon futott a cselekmény, mind a kettő humoros volt a maga módján. Az egyik egy übererős Másnaposok koppintás volt - ami ugye Tom szerint ugyanaz, mint a Másnaposok 2...-, de olyan szinten kihozta Wade Kinsellából a legtöbbet, hogy hálásak lehetünk érte. És najó, én szálnak ugyan nem nevezném, de mocskosul imádnivaló volt, ahogy Wanda epekedett Tom után, aki majdnem 23 éves létére leküzdötte végre a félénkségét és "férfi" lett. Legalábbis a színpadon.

A másik valódi szál az George köré épült fel. Nagyon szeretem Leila részeit. Ő valahogy mindig képes megragadni a kapcsolatok azon oldalát, amelyekre vágyok. Ebben a részben is ezt tette. Reményt adott Zoenak, és minden rajongónak bebizonyította, hogy bár George Zoe tökéletes párja, azért a végén Wade is képes lehet felnőni hozzá. És bár úgy tűnik, mintha egyik irányba terelnék mostanában ezt a szerelmi háromszöget, de a valóság az az, hogy mindkét irányba elmozdulhat innen a cselekmény. Nagy kedvenc Georgeos pillanataim közé mindenképp a részbeli első feltünését nevezném meg (a parkban mindenki körbeugrálásával), a csókot és a jazz klubbeli fellépését. Meg persze a motoros belépőt is nyugodtan idevehetjük, és ha azt nézzük, akkor a Wonderfull worldig minden egyes jelenete olyan tökéletes volt, amely nem áll távol ettől a kiváló sorozattól.

19. rész Végzetes vakáció (Destiny & Denial)
Írta: Leila Gerstein
Rendezte: David Paymer
 
Eljött végre a "George idő". A szakítás után George ír egy listát, amelyen olyan dolgok szerepelnek, amiket ő akar csinálni, csak magáért. Valahogy így kerül New Orleansba, Dr. Zoe Hart oldalán...

Zene
"La La Love" by Tim Myers
"Last Night, Alone" by Yvonne DeVaney
"Rollin'" by Gerrit de Boer
"Say It Again" by Mariah McManus
"Settle Down" by Adam Zelkind
"The Trouble With Girls" by Scotty McCreery
"Top of The World" by Tim Myers
"Where Credit's Due" by Yvonne DeVaney
Amerikai bemutató. 2012. 04. 23.
Hozzászólások:
Oldalanként
Nincs ilyen mappa: truemovies
Csiripel a csiripke

Tartalomjegyzék