Főoldal

21. rész A kapcsolatok versenye

Hart of Dixie 1x21.
 
Ahelyett, hogy arra próbálnék rájönni, hogy hogy csinálja ez a sorozat, hogy részről részre jobb lesz és egy csipetnyit sem veszít a varázslatából ezúttal inkább azzal foglalkoznék, hogy mivel éri el mindezt. Zoe dilemma elé kerül: Miután "tönkre tett az életét itt" változtatni akar a dolgokon. Nem akar belefolyni a páciensei életébe, de amikor felbukkan az apja habozás nélkül csapot-papot hátrahagyva elmenne vele Bostonba. Csak utána kezd el gondolkozni, hogy mi a fontosabb az életben, jó orvosnak lenni, vagy jó embernek.
Zoe nem mert Rose elé állni, és bár számomra nem igazán lett egyértelmű, hogy miért kellett volna levágnia, hogy baj van a lánnyal, de ez remek alibit szolgáltatott az epizód szálához. Örlődik, és mikor visszajön az apja az állásajánlattal gondolkodás nélkül a menekülést választja. Levon csalódik benne, mert el sem akar köszönni tőle, de én mégis azt az utat imádom ebben a részben, ahogyan ráébresztik arra, hogy ő igenis ide tartozik, hogy jobb ember válik belőle, ha itt marad. Ez egy nagyon ingoványos talaj, de valamiért itt nagyon működik.

"De tudja, ez része az emberi életnek. Az emberek betegek lesznek, és meghalnak. De az is része, hogy megszületnek, megtanulnak biciklizni és szerelmesek lesznek. Megteheti, hogy kizárja magát ezekből a dolgokból. Szíve joga. De azt nem lehet életnek nevezni." (Brick)

Wanda dalolt nekünk az epizódban, Tom beizzította a riasztást, de a humort mégis a fejét az ágyrácsba szorító Lemon-George kettős vitte. Bár azért AnnaBeth sztorija is kellően kedves volt.

21. rész A kapcsolatok versenye (Disaster Drills & Departures)
Írta: Donald Todd
Rendezte: Jeremiah Chechik
 
Zoe úgy érzi nem bír tovább úgy orvos maradni, hogy kötődik a pácienseihez, ezért megpróbálja kizárni belőle, majd felbukkan az apja egy bostoni sebész ösztöndíjjal válaszúthoz érkezik...

Zene
"Anyhow..." by Tyler Lyle
"Heart of the City" by Trickbag
"If I Had You" by Tim Hanseroth
"Just Make Up Your Mind" by The Neil Nelson Band
"Ready to Ride (W.R.I.D.E.)" by The Bearfoot Hookers
"The Dregs of Birch" by The Duhks
"The Little Garden" by Erin Bode
"When We Were Wild" by The Orbans
Amerikai bemutató. 2012. 05. 07.
Hozzászólások:
Oldalanként
Nincs ilyen mappa: truemovies
Csiripel a csiripke

Tartalomjegyzék