Főoldal

Szinkron: Boston legal

Hamarosan megtörténik az, ami csodaszámba megy. A közszolgálati televízió (egyre jobb kínálatának köszönhetően) elhozza azt a jogi dráma sorozatot, mely hazai bemutatójáról korábban csak álmodoztunk. A Boston legal - Jogi játszmák 2004 és 2008 között futott, az Ally McBeal alkotójának tollából pattant ki (David E. Kelley) és korunk egyik legzseniálisabb jogi sorozataként tartják számon.
Az ABC csatornáján 100 epizódot megélt szériát 2013 február ötödikén mutatja be az M1, és ráadásul napi sorozatként tűzik műsorra. A széria története is roppant mód különleges, hiszen elődje az Ügyvédek (The Practice) című sorozatot korábban idehaza már többször is műsorra tűztek, így valahol a "folytatás" is időszerű volt. 

Na de ideje rátérnünk arra, hogy hogyan is csillogtatja meg szereposztó tehetségét Hornyák Mihály, aki a sorozat magyar változatáért felelős. Lássuk.

Boston Legal – Jogi játszmák

Alan Shmore (James Spader) - CZVETKÓ SÁNDOR
Denny Crane (William Shatner) - SZERSÉN GYULA
Lori Coison (Monica Potter) - RUTTKAY LAURA
Tara Wilson (Rhona Mitra) - Horváth Lili
Brad Chase (Mark Valley) - Haás Vander Péter
Paul Lewiston (René Auberjonois) - Kertész Péter

Ami engem illet abszolút elégedetten nyugtázom, hogy a széria ránézésre remek hangokat kapott. A Shatner-Szersén Gyula kettős az egyik legjobb, és James Spadernek is Czvetkó a legjobb hangja. Monica Potter némileg "csalódás", hiszen hozzá Kisfalvy Kriszta a legidálisabb, de mivel egy roppant csodás hangú színésznőnkről van szó így azt hiszem ennyi még belefér.Hozzászólások:
Oldalanként
Horváth Barna 2013.01.25 19:49:59
Csak jelzem, hogy Candice Bergen magyar hangja kimaradt.

Bálint Sándor 2013.01.25 11:13:03
A Shatner-Szersén ha nem is olyan ismert, de már bevált párosítás. (Star Trek) James Spadernek jobb lett volna Lux Ádám.

Nincs ilyen mappa: truemovies
Csiripel a csiripke

Tartalomjegyzék