Főoldal

Békítő 1x00.

Elindulunk! Vadonatúj sorozat kibeszélő podcastünk 2016 egyik legkönnyedebb természetfeletti kikapcsolódását nyújta és visszacsábít bennünket a vadnyugatra. Csizmás lányok és rövid szoknyák vagány tálalásban. Minden, amit tudnod kell a Wynonna Earpről, de senki sem mondta el neked!
1x00. "Wynonna, miért vagy Te Wynonna?"
Premier: 2016. 04. 29., péntek, 11:30

(letöltés)

A tartalomból:

00:00-03:28
Buffy hatása generációnkra és Wynonna Earpre

03:29-04:27
Modern vadnyugati démonvadászat
04:28-08:03
Luke, neked miért nem jön be?
Pár gondolat a modern erős női karakterekről
08:04-12:54
Eredetek: Az Image-től az IDW-ig
Emily Andras az erői női karakterek showrunnere
12:55-15:11
Buffy találkozása a Frozen-nel/Justified-dal vs. az Odaát női változata - Melyik nézőpont áll közelebb a valósághoz?
15:12-20:39
Miről is szól a Wynonna Earp?
20:40-24:01
Kik a fő karakterek? - Waverly, Wynonna, Doc Holliday bemutatása
24:02-26:31
A természetfeletti elemek keverednek a western jegyeivel, hozzá adva egy Firefly-os indíttatást
26:32-28:18
Kötelező, amennyiben szereted a...

28:19-28:40
Folytatása következik...

28:41-31:00
"Tell That Devil" by Jill Andrews


 

Wynonna Earp írások:
1x01. Hétvégi újoncok: Wynonna Earp
1x02. Miért van szüksége a világnak Wynonna Earp-re? (magyarul és angolul is elérhető)
1x03. WyFyy: Egy sorozatrajongó élete

 

A BÉKÍTŐ a Wynonna Earp átfersója, a BNV házigazdáival.
Joey (@JoeyNA) hangja ismerős lehet a műsor éléről, valamint arca friss ajánlós videóiból (Flash, Lucifer) és szavai eme magazin hasábjairól.
Luke (@mklsubs) neve pedig minden felirat vagy szinkron rajongó számára ismerősen cseng, hiszen a Bitten (az utolsó évadhoz készített Falcast c. podcastünkben is közreműködött), a Shannara - A jövő krónikái, a Crazy ex-Girlfriend mellett ő jegyzi állandó társával, Annával a Wynonna Earp rajongói feliratait is. Ez Luke és Anna számára pedig egy reunion a showrunnerrel, akinek egyik korábbi szériáját, a Lost Girlt is együtt fordították.
A két srác pedig tejesen megveszik a SyFy újonc sorozatáért, ahol a modern westernek feelingje találkozik a természetfeletti lényekkel, vagány női főhősök igazságszolgáltatása közben. Rajongásuk tárgyának pedig ebben az elképesztően informatív és lelkes podcastben igyekeznek hódolni.

A podcast minden esetben egy felvezető beszélgetéssel indul, ahol a srácok összefoglalják az előző részek történéseit, majd ezt követően kifejezik elvárásaikat az aktuális epizóddal szemben. Ezt követően jöhet az epizód megtekintése, ahol audiokommentár módra pofázzák végig az epizódot, mindent kommentálva és mindenről lerántva a leplet. Így még azok számára is könnyedén fogyasztható a műsor, akik nem követik a sorozatot, de érdekli őket miről is szól a Wynonna Earp. Mikor véget ér az epizód a fiúk végig pörgetik a bennük felmerülő kérdéseket és kibeszélik az aktuális epizód azon pontjait, amikre menet közben nem jutott lehetőségük, de nagyon érdekesnek találtak. Ez az a pont, amikor elkezdenek elméletek szőni a folytatást illetőleg és megpróbálják kitalálni milyen irányba is halad a sorozat. A végeredmény pedig egy nagyjából 75 perces szórakoztatóan fülbemászó élmény, amely kötelező minden rajongó számára!Hozzászólások:
Oldalanként
Nincs ilyen mappa: truemovies
Csiripel a csiripke

Tartalomjegyzék