Főoldal

Békítő 1x01.

Nincs is izgalmasabb, mint hetente erős női karakterekről beszélgetni. Rajongói szívünk elől semmiféle hiba nem rejtőzhet. Újabb aiduokommentárunk pedig lebilincselő bevezetést nyújt a Wynonna Earp bevezető epizódjának kulisszatitkaiba.
1x01. "Otthonom, a Purgatórium"
Premier: 2016. 04. 30.

(letöltés)

A tartalomból:

00:00-04:00
Fordítói titkok
04:02-07:37
Mindenki imádja a munkájukat
07:38-09:55
Réteges széria: Ássunk hát mélyebbre
09:56-12:01
Gyors összefoglalás az alapokról
12:02-14:33
Luke sokkolja Joey-t: Marketingből Tarantino!
14:52-57:22
"Otthonom, a Purgatórium" megtekintése
57:23-1:00:40
Megfogalmazódó gondolatok
1:00:41-1:11:17
- Milyen volt másodjára?
- Melanie és a nüansznyi momentumok jelentősége
- Ki lehet a rejtélyes idegen?
- Ki a kedvenc?
- Mi a Békítő titka?
- Mit keresett a rejtélyes idegen a kútban?
- Hogy láttuk Dolls-Wynonna kapcsolatát?
1:11:18-1:13:49
Joey átmegy MTV-be: Ezek a dalok hangzanak el az epizódban
1:13:50-1:17:30
A pilot margójára


Wynonna Earp írások:
1x01. Hétvégi újoncok: Wynonna Earp
1x02. Miért van szüksége a világnak Wynonna Earp-re? (magyarul és angolul is elérhető)
1x03. WyFyy: Egy sorozatrajongó élete

 

A BÉKÍTŐ a Wynonna Earp átfersója, a BNV házigazdáival.
Joey (@JoeyNA) hangja ismerős lehet a műsor éléről, valamint arca friss ajánlós videóiból (Flash, Lucifer) és szavai eme magazin hasábjairól.
Luke (@mklsubs) neve pedig minden felirat vagy szinkron rajongó számára ismerősen cseng, hiszen a Bitten (az utolsó évadhoz készített Falcast c. podcastünkben is közreműködött), a Shannara - A jövő krónikái, a Crazy ex-Girlfriend mellett ő jegyzi állandó társával, Annával a Wynonna Earp rajongói feliratait is. Ez Luke és Anna számára pedig egy reunion a showrunnerrel, akinek egyik korábbi szériáját, a Lost Girlt is együtt fordították.
A két srác pedig tejesen megveszik a SyFy újonc sorozatáért, ahol a modern westernek feelingje találkozik a természetfeletti lényekkel, vagány női főhősök igazságszolgáltatása közben. Rajongásuk tárgyának pedig ebben az elképesztően informatív és lelkes podcastben igyekeznek hódolni.

A podcast minden esetben egy felvezető beszélgetéssel indul, ahol a srácok összefoglalják az előző részek történéseit, majd ezt követően kifejezik elvárásaikat az aktuális epizóddal szemben. Ezt követően jöhet az epizód megtekintése, ahol audiokommentár módra pofázzák végig az epizódot, mindent kommentálva és mindenről lerántva a leplet. Így még azok számára is könnyedén fogyasztható a műsor, akik nem követik a sorozatot, de érdekli őket miről is szól a Wynonna Earp. Mikor véget ér az epizód a fiúk végig pörgetik a bennük felmerülő kérdéseket és kibeszélik az aktuális epizód azon pontjait, amikre menet közben nem jutott lehetőségük, de nagyon érdekesnek találtak. Ez az a pont, amikor elkezdenek elméletek szőni a folytatást illetőleg és megpróbálják kitalálni milyen irányba is halad a sorozat. A végeredmény pedig egy nagyjából 75 perces szórakoztatóan fülbemászó élmény, amely kötelező minden rajongó számára!Hozzászólások:
Oldalanként
Nincs ilyen mappa: truemovies
Csiripel a csiripke

Tartalomjegyzék