Főoldal

BNV 200!

Jubileum. Elérkeztünk a kétszázadik terápiánkhoz, melyben az információk átvették az uralkodást a sorozatok kivesézése felett. Lebilincselő, rengeteg megközelítésből megvilágított kérdések és vélemények, élmények és tapasztalatok csapnak össze a televíziózás aranykorának ezen fejezetében. BNV 200. Popkultúrával támadunk!
BNV #200. "Tiramisut ettem este"
Premier: 2016. 05. 02., hétfő


(letöltés)

A tartalomból:

00:00-11:22
200. terápia

11:23-23:47
K-dráma mánia az új Dél-Amerikai szappanláz: Dramaworld és egyebek
23:48-34:51
HÍReső
- Sylvester Stallone Maffiavezérnek áll
- Ron Howard rendezi a Nat Geo első szkriptelt sorozatának bevezető epizódját
- Ranch: Lesz második évada - és a közösségi médiás bejelentés

34:52-1:22:37
HETI TÉMA: A Streamelés az új Kedvencek temetője? Jönnek vissza, mint a Zombik!
benne:
Megváltozott nézői szokások (37:23-38:33)
HETI TÉMA #2. Kitérő - EPIZÓDSZÁM MATEKOZÁS (38:34-52:37)
A Streamelés olyan, mint... egy "Raktár, ahova elrakod a cuccaidat, ahonnan bármikor előveheted, ha eszedbe jut, hogy előkapnál egy részt."
Okok a feltámasztások/folytatások mellett vs ellen
Már a biztos berendelés sem biztos többé
Újra előhozza belőlünk a rajongót

1:22:38-1:25:30
A folytatásban...

 


JNA Network: "Hatodik évadot kap a BNV!"

A JNA: brandnew Voice Magyarország legrégibb és legtöbb adást megélt televízióval foglalkozó heti podcastje, mely épp most ütötte meg a kétszázast jelentő mérföldkövet. A fiúk az elmúlt 5 évben több, mint 250 órányi tartalmat állítottak elő, kipróbáltak különböző formátumokat és eljátszottak újabb műsorok gondolataival. A kreatív process pedig minden héten inspirálja a JNA Network vezetőit.

"Mi itt a JNA Networknél nem is lehetnénk büszkébbek a srácokra. Emeljük kalapunk az előtt, amit eddig letettek az asztalra. Hetente új adásokkal jönnek ki, több spin-off vasat is tartanak a tűzben ezáltal elképesztő podcast franchise birodalmat létrehozva és közben mindig elképesztő oktán számon pörögve szórakoztatnak. A brandnew Voice a tökéletes podcast, és büszkék vagyunk arra, hogy nálunk jelentkezik."

A műsor egy ma már "csonkának" számító első évaddal indított a 2011/12-es szezonban, Joey, Luke és Jess műsorvezetésében. A trió hamar lefogyott duóvá, de ez nem tudta megtörni a fiúk lelkesedését, mint ahogy a '90-es évek sem az újabb fiúbandák megalakulását. A műsor századik adására 2014. szeptember 20-án, a 150. adásra pedig 2015 szeptember elsején került sor a negyedik évad részeként. Joey és Luke pedig nem terveznek lassítani.
"A brandnew Voice volt az első podcastünk és mind a mai napig platformunk legmeghatározóbb alapanyaga, és amíg a fiúk akarják részünkről mehet a menet. Ők a mi Supernaturalünk. Örömmel jelentjük be, hogy a 2016/17-es évadban sem kell senkinek mellőznie a brandnew Voice-t!" - jelentette be a JNA Network kreatív igazgatója.

"Nagyon örülünk ennek a mérföldkőnek. Mindkettőnk számára fontos momentum volt és hogy mindezt megfejeltük egy hosszabbítás hírével egészen bearanyozta jelenlegi hangulatunk. A BNV a mi lelki terápiánk és heti összeröffenésünk egy olyan világban, ahol az élőszavas kommunikáció már igencsak kihaló félben van. Szuperszónikusan érezzük magunkat a JNA-nél és amíg az ajtóink nyitva és szabadon lélegezhetünk, új dolgokat próbálhatunk ki egészen biztosan nem megyünk sehova." - reagálta Joey a berendelés hírére. Majd Luke hozzátette, "".
 
Epizód számról nem szólt a fáma, de a kreatív agy szerint minimum 50 adást terveznek készíteni, lefedve ezáltal az év szinte minden hetét. A jelenleg hallható ötödik szezon június végéig fut hetente, majd ezt követően érkezik az átállás a nyári menetrendre. A Summer Edition két hetente jelentkezik majd Joey és Luke műsorvezetésében gorcső alá véve a nyár minden sorozatát és klasszikusainak pótlását.

Noha a BNV a repertoár zászlóshajója, nem ez az egyetlen műsor, amit Joey és Luke közösen producerál. Idén már a harmadik áftersó műsoruk hallható, melyekhez Luke készíti a rajongói feliratokat és bár újat nem terveznek indítani mindenki nagyon lelkes az adások fogadtatását illetően. "Sosem számítottunk volna ennyi pozitív visszajelzésre, hiszen úgy gondoltuk Magyarországon nincs igény ilyen kaliberű műsorokra. Úgy tűnik tévedtünk. Hallgatóink imádják az audiokommentárainkat, mi pedig imádjuk újra nézni az epizódokat és olyan dolgokat felfedezni bennük, amiken korábban átsiklottunk." - tette hozzá Joey.

A network már korábban berendelte a Négyföld küldetése című kibeszélő podcast második évadát, mely a jelenlegi legsikeresebb 2016-os leágazása az anya műsornak. "Nagyon szeretnénk, ha a Békítő, a Wynonna Earp áftersó is folytatódhatna, de ehhez a SyFy-nak még be kell kérnie a második évadot. Amikor ez megtörténik, a Békítő automatikusan megkapja a zöld utat a folytatásra. Nagyon büszkék vagyunk erre a műsorra, hisz informatív és szórakoztató egyszerre és hallhatóan a srácok is roppant élvezik az epizódokat." - tette hozzá a JNA kreatív igazgatója.

A BNV első spin-offja a tavaly indult Pilóta/Pajtások sorsa bár sokáig bizonytalan volt úgy tűnik újabb 13 epizóddal fog folytatódni. A harmadik évadától pedig a csatorna ígérete szerint beáll a fix havi sugárzásra az eddigi teljesen random megjelenés helyett. "Nagyon szeretjük a Pilóta/Pajtásokat is, hiszen úgy érezzük ez az a műsor, ami legkönnyebben körül tudja írni egy-egy bevezető epizód minőségét, melyből meg lehet jósolni a sorozat miben létét. Mondhatni ez a tökéletes ajánló, két időnként egymástól teljesen eltérő vélemény és látásmód összecsapásában. A podcast a BNV után a második legnépszerűbb műsorunk, és nem tudnánk elképzelni a repertoárunk nélküle. Lesznek változtatások, amiket bevetünk és szeptembertől rendszeresebb időközönként lesz hallható az elemző podcast."

A 2016/17-os évadban tehát egészen biztosan folytatódni fog a brandnew Voice a hatodik, a Pilóta/Pajtások a harmadik, és a Négyföld küldetése a második évaddal. A BNV továbbra is marad hétfőnként, míg a Pilóta/Pajtások péntekenként. A műsor házigazdáiban sem lesz változás, az adásokért továbbra is Joey és Luke fognak felelni, ám mindig nyitottak új hangokra, akik csatlakozni szeretnének az ő kis szentélyükbe.Hozzászólások:
Oldalanként
Nincs ilyen mappa: truemovies
Csiripel a csiripke

Tartalomjegyzék