Főoldal

I. évad (13. rész)

Én 5 részt bírtam az első szezonból, majd kaszáltam. De sok jót hallottam róla, hogy a végére felpörögnek az események, úgyhogy a kíváncsiság és a baráti nyomás hatására belecsaptam a lecsóba és megnéztem a sorozat első évadának utolsó részét azzal a biztos tudattal, hogy a folytatás még legalább ugyanennyi részből fog állni - és nagyon el kell romlania a dolgoknak ahhoz, hogy pénteken megbukjon. A történet kiszámítható volt, de mégis jó eséllyel megnyert magának a második évadra is - vagy nem, ez majd ősszel eldől.


Nem bírtunk várni estig az első percekkel. A türelmetlenek számára jelezzük, hogy este érkezik majd a rendes kritika, de addigis íme az első pár percről alkotott véleményem.

Könnyű helyzetben vagyok. Tudtuk előre, lehetet látni, érezni és ezúttal még a reklámkampány is ráérzett, hogy ezúttal bizony egy aranytojást tojó tyúk van születőben. Nagyon ritka, amikor a kettő valóban összefügg egymással. Az egyetlen különbség, hogy a marketingben Maggie Q dögösségére helyezték a főhangsúlyt, amit meglovagoltak a mozgóképes előzetesekkel is, de oda azért már igyekeztek valamit becsempészni a történetből. Ennek az lett a vége, hogy az évad második legjobban várt sorozatává lépett elő a Nikit már a nyár közepére, és egyenlőre nem is okozott csalódást.


1x02.

Nehéz helyzetben van az az ember, aki az első részt az egekbe istenítette, ezt meg nem tudja hova tenni. Igazából tetszett, nem is ezzel van a gond. Még jónak is tartom, de legyünk őszinték ez a sorozat nem Nikita karaktere miatt "figyelemreméltó". Pláne nem ez a rész alapján. Vajon mit fognak elsütni a következő részben? Úgy értem kinek az eredettörténetét ismerhetjük meg? A pilot szólt Nikitájéról, ez pedig Alex 1 évvel ezelőtti "belekeveredéséről". Ugyanaz a séma, csak itt már nem mindenki Nikitát üldözte, hanem volt egy megbizatás is. Hmm...
Nincs ilyen mappa: truemovies
Csiripel a csiripke

Tartalomjegyzék