Főoldal

Raising Hope

Greg Garcia úgy tűnik nagyon ért "A semmi közepén" alatti réteg ábrázolásához, ugyanis a Nevem, Earl után duplázni tudott. Ugyanaz a suttyó, céltalan élet vár megváltásra, mely egyiknap kap egy Reményt, és onnantól nem csak a poén gyártás, hanem a felemelő pillanatok is beindulnak. Ráadásul ennek én külön örülök, hiszen ez azt jelenti, hogy a Raising Hope feliratkozott a sürgősen nézendő sitcomok palettájára, noha érzésem szerint minél nagyobb dózisban fogyasztja ezt az ember annál nagyobbat üt.


Adott egy rémes élettel megáldott főhős, aki megelégeli az apja szivatásait, felmond annak cégénél és elkezdi keresni élete értelmét. Szerencséjére egy többszörös gyilkos csaj akad a furgonjára, akivel egy mézédes éjszaka után bevonul a börtönbe, és a kivégzését is csak azért ussza meg, mert bekapja a legyet. Így kerül Beyonce hercegnő a srác kezébe. Ő megakarja tartani, de a szülei leszavaznák, mert nem fér bele egyikőjük életébe sem, de végül megtartják a babát, és még a srác is megismerkedik valaki igazá különlegessel. Mi pedig kapunk poénokat a különlegestől a bébi leokádáson át mindenig bezárólag. A nevetés garantáltan nem marad el!

Mondanám, hogy van valami igazán különleges a Raising Hope-ban, és igazam is lenne, de mégsem mondom, mert az olyan sablonos. Mondom helyette inkább azt, ha bejött az Earl, akkor ezt egyenesen imádni fogod, mert a humora nagyjából ugyanaz a szint - vagyis lájtosabb, mint a Dokik és A semmi közepén keresztezése. Érdekes hibrid, ugyanakkor az a szolidan végig mosolygós, időnként kedvesen elmosolytatós, máskor pedig váratlanul azonnal a földre küldős humorú sorozat. Olyan, ami egyetlen sitcom kedvelő kínálatából sem hiányozhat.

Fogalmam sincs mit érdemes még elmondani erről a sorozatról. Egyszerűen muszáj látni ahhoz, hogy az ember eltudja dönteni, hogy csípi-e az efféle humort, vagy sem. Én nagyon szeretem ezt a stílust, úgyhogy nem okozott különösen nagy meglepetést, hogy feliratkozott a nézős listámra - valószínüleg a Mike & Molly kárára, vagy inkább majd egy szünetben egyetlen este alatti darára. A Raising Hope egy szerethető, kedves és őrült vígjátéksorozat, ami bizony pontosan azt adja az embernek, amit ígér: átlagembereket - azonosulás pipa-, átlagfeletti poéndömpinggel. Imádom. 93%


Hozzászólások:
Oldalanként
Nincs ilyen mappa: truemovies
Csiripel a csiripke

Tartalomjegyzék